«Σπίτι με το Mega»: Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του μάγεψαν το κοινό - Δείτε τα βίντεο

«Σπίτι με το Mega»: Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του μάγεψαν το κοινό - Δείτε τα βίντεο

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από συγκίνηση και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία -Ο μουσικοσυνθέτης παρουσίασε και τη νέα του δουλειά που έγραψε μέσα στην καραντίνα με τίτλο «Γιορτή στα σπίτια»

kraounakis3-1024x576
Μάγεψε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό του Mega ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης χάρισε μοναδικές ερμηνείες μέσα από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξίδεψε μουσικά τόσο με επιτυχίες του παρελθόντος όσο και του σήμερα. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς ερμηνευτές.

«Γιορτή στα σπίτια»
Δημιουργικός και παραγωγικός μέσα στην καραντίνα έφτιαξε έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με τον συμβολικό τίτλο στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε «Γιορτή στα σπίτια».



Η βραδιά ξεκίνησε με το τραγούδι «Με τρολάρουν τα πουλιά» που στον δίσκο ερμηνεύει ο ίδιος. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ο Κραουνάκης με τον δικό μοναδικό τρόπο χαιρέτισε τους κατοίκους της χώρας.

Την ώρα που οι εξαιρετικοί του μουσικοί παίζουν τη μελωδία ο ίδιο απαρίθμησε μέρη της Ελλάδας στέλνοντας χαιρετίσματα σε πόλεις και χωριά από τον βορρά μέχρι το νότο.

Κέλλυ Κελεκίδου: Κορίτσι με σπάνιο τσαγανό

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε και η είσοδος της Κέλλυς Κελεκίδου την οποία χαρακτήρισε «κορίτσι σπάνιο με τσαγανό».



Κλείσιμο
Με εντυπωσιακό λουκ η ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Βασανίζομαι» από τον δίσκο «Γιορτή στα σπίτια».

Η Κέλλυ Κελεκίδου στο «Θεός αν είναι»



Ελένη Βιτάλη και Φοίβος Δεληβοριάς
Στην ίδια διάθεση και η Ελένη Βιτάλη που είπε το τραγούδι «Η κιβωτός του κόσμου» αλλά και ο Φοίβος Δεληβοριάς με το «Ξέρω που πάω».



Φίλα με, σαλπάρω και χάνομαι
Από την συναυλία δεν θα μπορούσα να λείψουν κομμάτια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος ο Κραουνάκης, όπως το «Φίλα με» σε μουσική Χρήστου Παπαδόπολου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη.

«Φίλα με, σαλπάρω και χάνομαι, κοίτα με, πετώ να σε βρω», τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι τηλεθεατές του MEGA ταξίδεψαν νοητά με συντροφιά με τους υπέροχους στίχους.

Μαζί με την εμβληματική επιτυχία του έδεσε και το «Ζήτα μου ό,τι θες» που έχουμε λατρέψει με την φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.



Όταν έχω εσένα…
Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δύο δεκαετίες για να συνεργαστούν ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Το ήθελαν και οι δύο πολύ αλλά δεν τα κατάφερναν. Το 2011 όμως, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και δημιουργήθηκε ο δίσκος «Εδώ είμαστε».



Από τη συνεργασία ξεχώρισε και έμεινε στην ιστορία το «Όταν έχω εσένα», κομμάτι σε στίχους Λάκη Λαζόπουλου που απογείωσε με τη φωνή του ο Μητροπάνος.

Τιμώντας τον φίλο του και σπουδαίου λαϊκό τραγουδιστή ο Κραουνάκης ερμήνευσε σπαρακτικά το τραγούδι δίνοντας στο κοινό μια μαγική στιγμή.

Κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ
Το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που έγραψε για την ομότιτλη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου ερμήνευσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το τραγούδι σταθμός, που βραβεύτηκε στο 41ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης έκανε πολύ επιτυχία και έδωσε νέα πνοή στην καριέρα της Δήμητρας Παπίου που το ερμήνευσε στην πρώτη εκτέλεση.



Ποτέ δεν θα μπω σε άλλο σώμα
Σταμάτης Κραουνάκης και Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσαν το «Ποτέ», το τραγούδι που ήταν η πρώτη μεταξύ τους συνεργασία.

Όταν οι στίχοι της Λίνας Νικολακοπούλου συνάντησαν τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και τη φωνή του Μανώλη Μητσιά, γεννήθηκε κάτι μοναδικό.



Το τελευταίο βράδυ του… Καζαντζίδη
«Το τελευταίο βράδυ μου», τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μία ακόμα μοναδική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».  Σε στίχους της αείμνηστης Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έγραψε κομμάτια βγαλμένα από τη σάρκα της ζωής και μουσική του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη το «Τελευταίο βράδυ μου» ή «Δύο πόρτες έχει η ζωή», σε εκτέλεση του μοναδικού Σταμάτη Κραουνάκη και της δικιάς του… Σπείρας στο «Σπίτι με το MEGA» που κάνει διαφορετικό το πρώτο βράδυ καραντίνας των τηλεθεατών του.




Ειδήσεις σήμερα:

Μελάνια Τραμπ: Μετράει ημέρες για το διαζύγιο από τον Τραμπ;

Lockdown: Πώς το Netflix και το... Pornhub «απειλούν» την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία

Καμάλα Χάρις: Μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος, δεν θα είμαι η τελευταία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης