Με εμφάνιση €327.000 πόζαρε η Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό «Time»

Με εμφάνιση €327.000 πόζαρε η Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό «Time»

Η πρώτη φωτογράφιση της Μεγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μετά το «Megxit» - Το σύνολο και τα κοσμήματα της Δούκισσας του Σάσεξ κοστίζουν μια περιουσία

harry_megan
Στην πρώτη επίσημη φωτογράφηση μετά το Megxit, η «αντάρτισσα» των βρετανικών Ανακτόρων ποζάρει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, στο περιοδικό «Time» σκανδαλίζοντας το κοινό με το πανάκριβο γούστο της.

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ διατυμπανίζει από τις ΗΠΑ όπου βρήκε καταφύγιο με την οικογένειά της ότι την ενδιαφέρει να αναπτύξει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, προκαλεί με την εμφάνισή της στο περιοδικό που κοστίζει 327 χιλιάδες ευρώ.

Μόνο τα κοσμήματα που έχει επιλέξει για την φωτογράφιση, ξεπερνούν τις 324 χιλιάδες ευρώ, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild».



Η 39χρονη Δούκισσα του Σάσσεξ και ο 36χρονος πρίγκιπας Χάρι ποζάρουν χαμογελαστοί στον διάσημο φωτογράφο Ματ Σέιλς για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο περιοδικό Time.

Κλείσιμο
«Oι «αποστάτες» των Βρετανικών Ανακτόρων δείχνουν πιο χαλαροί από ποτέ με τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι να κοιτάζει την κάμερα και την Μέγκαν να να ποζάρει χαμογελαστή αγνοώντας δήθεν τον φωτογράφο.



Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει δεν είναι το διάπλατο χαμόγελό της αλλά το σακάκι με το παντελόνι που έχει συνδυάζει με πανάκριβα κοσμήματα.

Μόνο τα κοσμήματα της πρώην ηθοποιού κοστίζουν μία περιουσία. Το πιο ακριβό κομμάτι είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της χάρισε ο πρίγκιπας Χάρι το 2017.

Η Μέγκαν φοράει επίσης ένα πανάκριβο ρολόι Cartier το οποίο φέρεται να ανήκε στην μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταιάνα. Το κόστος του υπολογίζεται σε 19.600 ευρώ. Η Μέγκαν το συνδύασε με ένα βραχιόλι Cartier αξίας 6.600 ευρώ.

Το κοστούμι της, σακάκι - παντελόνι, δεν κοστίζει πάνω από 2.500 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο Βόρειο Αιγαίο πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού - Σε επαγρύπνηση οι ελληνικές δυνάμεις

Άνοιξη του 2022 η έναρξη της κατασκευής για την γραμμή 4 του μετρό

Κακοκαιρία εξπρές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Χαλάζι στην Κρήτη (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης