Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει έγκυος από το βιαστή της

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει έγκυος από το βιαστή της

Οι εξελίξεις στη σειρά θα είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ

Eleni_Voskraris
Οι πιο συναρπαστικές και συγκλονιστικές εξελίξεις είναι μπροστά μας στις Άγριες Μέλισσες. Όσα θα συμβούν έξι χρόνια μετά στο Διαφάνι θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα σε όλα, λοιπόν σύμφωνα με τα spoilers δούμε πως η Ελένη θα μείνει έγκυος από τον διευθυντή των φυλακών ο οποίος και θα την βιάσει.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την καταδίκη της Ελένης και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή όλων των κατοίκων του Διαφανίου, στα επόμενα επεισόδια της σειράς πρόκειται να δούμε τι συμβαίνει έξι χρόνια μετά. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή και πέφτει θύμα των αδίστακτων πράξεών του. Ωστόσο, η ίδια επιμένει να κρατάει μακριά τον Λάμπρο απ’ όσα της συμβαίνουν.

Εκεί, όμως πρόκειται να δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι. Βλέπει μια γυναικεία φιγούρα και είναι σίγουρη πως πρόκειται για τη Μυρσίνη. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να πιστεύει πως η Μυρσίνη συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Βόσκαρη και αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική μαζί του με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί πολύ τη νίκη του εναντίον της, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Ο ίδιος, σύντομα, ανακαλύπτει, μετά από μια αδιαθεσία της Ελένης, πως είναι έγκυος. Μια εγκυμοσύνη που κανείς δεν είχε υπολογίσει. Από εδώ και πέρα όλα αλλάζουν. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Βόσκαρης αυτή τη μεγάλη ανατροπή;



Ειδήσεις σήμερα

Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: Η ώρα των ποινών και της φυλακής

Κορωνοϊός - Τραμπ: «Δώρο Θεού» χαρακτηρίζει τη μόλυνσή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Άδεια πατρότητας δύο μηνών όταν γεννιέται το παιδί εξετάζει το υπουργείο Εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης