Τεστ για τον κορωνοϊόέκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί στις πρόβες για την παράσταση «Το τρίτο Στεφάνι» την οποία σκηνοθετεί.
Ο ηθοποιός έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram όπου σημείωσε μεταξύ άλλων «κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την αναγνωση του έργου. Στο τρίτο στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ».
Η παράσταση αναμένεται να ανέβει στο θέατρο Παλλάς στις 10 Οκτωβρίου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.