Τεστ για τον κορωνοϊόέκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί στις πρόβες για την παράσταση «Το τρίτο Στεφάνι» την οποία σκηνοθετεί.
Ο ηθοποιός έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram όπου σημείωσε μεταξύ άλλων «κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την αναγνωση του έργου. Στο τρίτο στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ».
Η παράσταση αναμένεται να ανέβει στο θέατρο Παλλάς στις 10 Οκτωβρίου.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.