Το Instagram έγινε ένας «καταγραφέας» στιγμών... O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με τους αληθινούς του φίλους που δεν είναι άλλοι από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Σμαράγδα Καρύδη.
Όπως έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του, οι τρεις τους είναι φίλοι εδώ και 30 χρόνια και πάνε για άλλα τόσα.
«Ακόμα τρελοί μετά από τόσα χρόνια...», έγραψε στη λεζάντα.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.