ΘΕΜΑ 104,6: Ο Μπάμπης Τσέρτος ερμηνεύει το νικητήριο τραγούδι του Μαΐου από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

ΘΕΜΑ 104,6: Ο Μπάμπης Τσέρτος ερμηνεύει το νικητήριο τραγούδι του Μαΐου από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

Ακούστε σε πρώτη μετάδοση «Το πετάλι» σε στίχους του Χριστόδουλου Αλμυρού, νικητή του διαγωνισμού Μαΐου και σε μουσική Χρήστου Αηδόνη

tsertos-themaradio
Ο Μπάμπης Τσέρτος παίρνει την σκυτάλη και συνεχίζει την προσπάθεια που υιοθέτησε το ΘΕΜΑ Radio 104,6 μέσα από την εκπομπή «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου», που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής και έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Μετά το Μπάμπη Στόκα, το Γιάννη Σαββιδάκη και τη Φωτεινή Δάρρα, ο Μπάμπης Τσέρτος ερμηνεύει «Το πετάλι» σε στίχους του Χριστόδουλου Αλμυρού νικητή του διαγωνισμού Μαΐου και σε μουσική Χρήστου Αηδόνη.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 17:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι συντονισμένοι στους 104,6 στο Θέμα Radio σε πρώτη μετάδοση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή και με τη συμμετοχή του διευρύνει τον κύκλο των καλλιτεχνών που συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. Ακόμη, ο Μπάμπης Τσέρτος - καλεσμένος της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» - θα αναφερθεί στα επόμενα σχέδιά του και σε κάποια από τα πολύ σημαντικά σημεία της μουσικής του διαδρομής.

Κλείσιμο
Σε μια μικρή περιήγηση μέσα από τα ραδιοκύματα ο γνωστός καλλιτέχνης που πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του 1980 στην αναβίωση του ρεμπέτικου τραγουδιού θα μας ταξιδέψει από τα στενά της Κυψέλης που ήταν το πρώτο του ξεκίνημα μέχρι το σήμερα, περνώντας μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της προσωπικής του διαδρομής. Στην εκπομπή επίσης καλεσμένος θα είναι ο νικητής - στιχουργός Χριστόδουλος Αλμυρός που θα μεταφέρει την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στην καινοτόμο ιδέα των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή.

Μια ιδέα που σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων και συνεχίζει το ταξίδι της με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον

Νέοι δημιουργοί αλλά και καταξιωμένοι καλλιτέχνες στέκονται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια ανεβάζοντας τον πήχη συνεχώς και ψηλότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το Φεβρουάριο λίγους μήνες πριν και έχει πετύχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή 82 νέων στιχουργών. Ο αριθμός των στιχουργημάτων που συμμετείχαν στους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έφθασε τα 123, ενώ οι συμμετέχοντες στη διαδικασία της ψηφοφορίας αγγίζουν κάθε φορά πια τον αριθμό των 5000 ατόμων . Όπως επίσης αρκετές εκατοντάδες απόδημοι από 30 περίπου χώρες του εξωτερικού συμμετέχουν στην ψηφοφορία υποστηρίζοντας τα στιχουργήματα της επιλογή τους.

Οι εκπομπές τους από την πρώτη στιγμή προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των νέων στιχουργών αλλά και ενός ευρύτερου ακροατηρίου μιας και η εκπομπή μέσα από έναν ιδιαίτερο, σκωπτικό τρόπο προσεγγίζει θέματα της επικαιρότητας και του πολιτισμού.

Στο τραγούδι «Το πετάλι» που ερμηνεύει ο Μπάμπης Τσέρτος έπαιξαν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης: Μπουζούκια, κιθάρες, μπαγλαμά, τζουρά, μπάσο

Γιάννης Τσέρτος: Ακορντεόν

Γιάννης Χατζής: Κρουστά

Ενορχήστρωση - ηχογράφηση : Γιώργος Χατζής

Η ηχογράφηση της φωνής και του ακορντεόν έγινε στο στούντιο «ζεύξις» από το ΓιάννηΤσέρτο.

Μίξη - mastering : Χρήστος Ταμπουρατζής

Επιμέλεια lyric video: Γιώργος Οικονομέας

Επιμέλεια παραγωγής: Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Χατζής

Παραγωγή: Cicadart

Με την ευγενική υποστήριξη της Active Business Services.


Ειδήσεις σήμερα

Νέες αποκαλύψεις για το παρακράτος: Ο Καμμένος ζητά μπροστά στον Τσίπρα να συλλάβουν δημοσιογράφους

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Ελεύθερη με όρους η 41χρονη που φέρεται να υπεξαίρεσε €300.000 για να τα παίξει στο καζίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης