Τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου στο «Sports Illustrated»
Το πιο σέξι ημερολόγιο της νέας χρονιάς που έρχεται έβγαλε το γνωστό αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated». Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ζήτησαν από τα πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο να φορέσουν μαγιό και να ποζάρουν για το ημερολόγιο του 2012. Οι Brooklyn Decker, Irina Shayk, Kate Upton, Jessica White, Anne V και άλλες πόζαραν με σέξι μαγιό για τον κάθε μήνα του νέου χρόνου
UPD:
Το πιο σέξι ημερολόγιο της νέας χρονιάς που έρχεται έβγαλε το γνωστό αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated». Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ζήτησαν από τα πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο να φορέσουν μαγιό και να ποζάρουν για το ημερολόγιο του 2012. Οι Brooklyn Decker, Irina Shayk, Kate Upton, Jessica White, Anne V και άλλες πόζαραν με σέξι μαγιό για τον κάθε μήνα του νέου χρόνου.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.