Μαύρος ο επόμενος «Τζέιμς Μποντ»; Ο Ίντρις Έλμπα «κλειδώνει» το ρόλο του 007

Μαύρος ο επόμενος «Τζέιμς Μποντ»; Ο Ίντρις Έλμπα «κλειδώνει» το ρόλο του 007

Η παραγωγός  Μπάρμπαρα Μπροκόλι ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο»

18817869
Ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ ετοιμάζεται ολοταχώς για τις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς ο Ίντρις Έλμπα, φαντάζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον ρόλο, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία που θα βγει στα σινεμά το 2019.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φούκα αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής του με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο».

Ο Φούκα συζήτησε για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Μποντ με τη Μπροκόλι, της οποίας η προοδευτική αυτή κίνηση, μάλλον θα ευοδωθεί και ο Ίντρις Έλμπα είναι το «γκανιάν».

Πράγματι, ο σκηνοθέτης μοιάζει να στηρίζει τον ηθοποιό που τον βλέπουν ως έναν δυνατό υποψήφιο λέγοντας: «Ο Ίντρις μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας τύπος δυνατός σωματικά και ο Ίντρις τό 'χει».

Πάντως, ο σκηνοθέτης του επόμενου Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ, Ντάνι Μπόιλ, («Trainspotting», «Slumdog Millionaire») ενώ ήδη έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται το σενάριο με τον Τζον Χοτζ, «έτερο Καππαδόκη» του «Trainspotting» και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης