Άσλεϊ Τζαντ: Ο Γουάινσταϊν κατέστρεψε την καριέρα μου επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του

Άσλεϊ Τζαντ: Ο Γουάινσταϊν κατέστρεψε την καριέρα μου επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός είχε δώσει εντολή να μην την προσλαμβάνουν σε καμιά δουλειά

Ashley_Judd
Η ηθοποιός Άσλεϊ Τζαντ μηνύει τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν γιατί όπως ισχυρίζεται της κατέστρεψε την καριέρα επειδή εκείνη δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις. Η δίκη που ξεκίνησε την Δευτέρα έχει στείλει στο εδώλιο τον παραγωγό με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και της παραβίασης του νόμου περί αθέμιτου ανταγωνισμού στην Καλιφόρνια.
Η Τζαντ ήταν στο πρώτο γκρουπ των γυναικών που κατηγόρησαν τον γνωστό κινηματογραφιστή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο Γουάινσταϊν για βιασμούς, εκφοβισμούς και διαρκή σεξουαλική παρενόχληση. Η Τζαντ στη μήνυσή της τον κατηγορεί ότι χρησιμοποίησε τη δύναμή του στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και της κατέστρεψε την καριέρα καθώς εκείνη δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Μάλιστα τον ισχυρισμό της ηθοποιού έρχεται να ενισχύσει και η κατάθεση του σκηνοθέτη του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον ο οποίος στο δικαστήριο αποκάλυψε ότι η Τζαντ το 1998 που γινόντουσαν τα καστ ήταν στην μαύρη λίστα των προσλήψεων μετά από εντολή της εταιρείας του Γουάινσταϊν. «Μου είπε ότι θα ήταν πραγματικός εφιάλτης να δουλέψουμε μαζί της», είπε χαρακτηριστικά ο Τζάκσον εξηγώντας γιατί η παραγωγή δεν την προσέλαβε.

Από την άλλη μεριά ο δικηγόρος του Γουάινσταϊν αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι ο πελάτης του ουδέποτε αναμίχτηκε σε θέματα προσλήψεων και επιλογές ηθοποιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης