Winnie Harlow: Το μοντέλο με την σπάνια πάθηση που «σαρώνει» στον χώρο της μόδας

Winnie Harlow: Το μοντέλο με την σπάνια πάθηση που «σαρώνει» στον χώρο της μόδας

Η δερματική πάθηση η οποία «ισοπέδωσε» την αυτοπεποίθησή κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, δεν την εμπόδισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα

Winnie Harlow: Το μοντέλο με την σπάνια πάθηση που «σαρώνει» στον χώρο της μόδας
Όταν στην ηλικία των 16 ετών αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο λόγω του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της εξαιτίας της εμφάνισής της, η Winnie Harlow δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια αργότερα θα κατάφερνε να γίνει ένα από τα πιο λαμπερά «αστέρια» στον χώρο του μόντελινγκ.

Κι όμως, η λεύκη, η δερματική πάθηση η οποία την ταλαιπώρησε και «ισοπέδωσε» την αυτοπεποίθησή κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, δεν την εμπόδισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και σήμερα, η Winnie «σαρώνει» στις πασαρέλες, με τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας στον κόσμο να ζητούν να δουλέψει μαζί τους.

Η Winnie, η οποία γεννήθηκε πριν από 21χρόνια στο Οντάριο του Καναδά, εμφάνισε λεύκη στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Λόγω της πάθησής της έπεσε θύμα εκφοβισμού, ενώ αναγκάστηκε να αλλάξει αρκετά σχολεία, προτού τελικά παρατήσει οριστικά το λύκειο στα 16 της, ενώ όπως η ίδια έχει αποκαλύψει είχε σκεφτεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε όταν μια τοπική παρουσιάστρια την «εντόπισε» στο facebook και της ζήτησε να συμμετέχει σε ένα μουσικό βίντεο που ετοίμαζε και το οποίο θα κυκλοφορούσε μέσω YouTube.

Κλείσιμο


Το όνομά της άρχισε να γίνεται γνωστό, η αυτοπεποίθησή της άρχισε να ανεβαίνει και το 2014 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για το αμερικανικό, τηλεοπτικό σόου «America's Next Top Model». Και μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, ωστόσο, λίγο καιρό μετά το σόου άρχισε να δέχεται τις πρώτες, μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις.



Η Winnie είναι πλέον περιζήτητη, έχοντας φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας, ποζάροντας για γνωστές εταιρείας ρούχων, όπως η  Desigual και η Diesel, ενώ πρόσφατα περπάτησε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.



Όμως, μεταξύ άλλων, η 21χρονη αποτελεί και πηγή έμπνευσης για άλλα νεαρά κορίτσια που πάσχουν από τη λεύκη. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα συνάντησε σε γνωστή αμερικανική εκπομπή μια 10χρονη η οποία, μετά την επιτυχία της Winnie, δηλώνει πως μπορεί να ελπίζει ότι μια ημέρα, θα γίνει και εκείνη ένα γνωστό μοντέλο, γεμάτο αυτοπεποίθηση.



Σημειώνεται ακόμη πως πληροφορίες αναφέρουν ότι η Harlow έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της Mariah Carey, Nick Cannon, με τον οποίο εθεάθη να αποχωρεί πριν από μερικές ημέρες από γνωστό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης