Δείτε τη Sarah Jessica Parker χωρίς make up

Δείτε τη Sarah Jessica Parker χωρίς make up

Ο φακός των παπαράτσι απομυθοποίησε τη λαμπερή και αξιοζήλευτη Carrie της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούσαν εκατομμύρια γυναίκες

Δείτε τη Sarah Jessica Parker χωρίς make up
Η τηλεοπτική Carrie αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα μόδας, λάμψης και ζωής – η Sarah Jessica Parker είχε πάντα πορσελάνινη επιδερμίδα, χτενισμένα μαλλιά και τα πιο μοδάτα ρούχα.



Ακόμα και αν η ηθοποιός εκτός οθόνης είχε δώσει μέχρι στιγμής αρκετά δείγματα.. κακογουστιάς – στο στιλιστικό κυρίως κομμάτι – αυτό τη φορά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατάφερε μάλλον να... αποκαθηλώσει αυτό το είδωλο.


Κλείσιμο


Στις περισσότερες εμφανίσεις της, η Sarah Jessica Parker κρυβόταν πίσω από υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου – και κανείς δεν ήξερε τι «υπάρχει» από μέσα.




Όμως, σε μια κρίση... αυτοπεποίθησης, η 49χρονη ηθοποιός αποφάσισε να τα αποχωριστεί και να δείξει τον φυσικό της εαυτό, χωρίς ίχνος make- up, την ώρα που πήγαινε για να δειπνήσει σε εστιατόριο της Νέας Υορκης.




Η εμφάνισή της, δε, ήταν τόσο τρομακτική, που είναι αμφίβολο αν οι υπόλοιποι πελάτες του ιταλικού εστιατορίου Morandi κατάφεραν τελικά να φάνε με όρεξη...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης