James Franco:«Δεν κοιμήθηκα με τη Lindsay Lohan»

James Franco:«Δεν κοιμήθηκα με τη Lindsay Lohan»

Αυτή η περιβόητη sex list είναι τελείως ψεύτικη. Δεν είχα ποτέ τίποτα μαζί της. Μέχρι και η μητέρα της, η Michael Lohan, είπε ότι αυτός δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κόρης της

James Franco:«Δεν κοιμήθηκα με τη Lindsay Lohan»
Την απάντησή του στην περιβόητη λίστα των πιο καυτών εραστών της Lindsay Lohan έδωσε στο Los Angeles Magazine ο 35χρονος Αμερικανός ηθοποιός James Franco, ο οποίος διέψευσε ότι έχει κοιμηθεί στο παρελθόν μαζί της: «Αυτή η περιβόητη sex list είναι τελείως ψεύτικη. Δεν είχα ποτέ τίποτα μαζί της. Μέχρι και η μητέρα της, η Michael Lohan, είπε ότι αυτός δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κόρης της».

Για την ιστορία πριν από λίγο καιρό το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «In Touch» δημοσίευσε μια υποτιθέμενη λίστα της 27χρονης Lohan, στην οποία, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, εκείνη ανέφερε 36 από τους πιο καυτούς άντρες με τους οποίους έχει κοιμηθεί στο παρελθόν.

Μερικά από τα ονόματα της λίστας είναι: Adam Levine, Zac Efron, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Justin Timberlake, Heath Ledger, Joaquin Phoenix, Orlando Bloom, Ashton Kutcher, Ryan Phillipe, Benicio Del Toro, Maggio Cipriani ( των γνωστών εστιατορίων), ο παίχτης του χόκεϊ Aaron Voros αλλά και ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με τη φίλη της Lohan, Paris Hilton.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης