Becoming Led Zeppelin: Το ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα θα προβληθεί στους κινηματογράφους

Becoming Led Zeppelin: Το ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα θα προβληθεί στους κινηματογράφους

Eίναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για το θρυλικό συγκρότημα εδώ και 50 χρόνια

led-zeppelin-arthrou
Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin «Becoming Led Zeppelin» πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους.

Η ταινία, η οποία ανακοινώθηκε πρώτη φορά το 2019, έχει αγοραστεί για κυκλοφορία από τη Sony Classics Pictures σε διάφορες χώρες, στην Αμερική, στη Λατινική Αμερική, στη Νοτιοανατολική Ασία (εκτός από την Ιαπωνία) και στη Μέση Ανατολή.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μια ανεπίσημη εκδοχή της ταινίας έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά έκτοτε δεν έχει προβληθεί.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έχει πλέον πρόσθετο υλικό από τότε που η εκδοχή υπό επεξεργασία προβλήθηκε στη Βενετία.

Το ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει «ολοκαίνουργια μίξη ήχου και πρόσφατα ανακαλυφθέν υλικό από τα αρχεία και των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος» σημειώνεται.

«Έχουμε περάσει χρόνια δημιουργώντας αυτή την ταινία για να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη με τον καλύτερο δυνατό ήχο» δήλωσε ο σκηνοθέτης Μπέρναντ ΜακΜάχον στο Variety.

Η παραγωγός/συν-σεναριογράφος Άλισον ΜακΓκουρτί πρόσθεσε: «Στη Sony Pictures Classics βρίσκονται οι τέλειοι συνεργάτες επειδή πιστεύουν αληθινά στην κινηματογραφική εμπειρία και είναι παθιασμένοι να δώσουν στους εκατομμύρια θαυμαστές των Led Zeppelin την ευκαιρία να τους δουν και να τους ακούσουν στις καλύτερες οθόνες με τα καλύτερα ηχητικά συστήματα στον κόσμο».
BECOMING LED ZEPPELIN:   Official Venice Teaser Clip

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με τους Τζίμι Πέιτζ, Τζον Πολ Τζόουνς και Ρόμπερτ Πλαντ, καθώς και σπάνιες αρχειακές συνεντεύξεις με τον αείμνηστο Τζον Μπόναμ, ο οποίος πέθανε το 1980.

Το «Becoming Led Zeppelin» είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin εδώ και 50 χρόνια, με το συγκρότημα να παρέχει στον σκηνοθέτη πρόσβαση σε αρχειακό υλικό για την ταινία.

Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης