53χρονη γιαγιά έχει ξετρελάνει το TikTok με τις συμβουλές ομορφιάς της

53χρονη γιαγιά έχει ξετρελάνει το TikTok με τις συμβουλές ομορφιάς της

Οι χρήστες της πλατφόρμας αδυνατούν να πιστέψουν την ηλικία της - Δείτε τα βίντεο

tiktok
Μία 53χρονη που συστήνεται στους χρήστες του TikTok ως «καυτή γιαγιά» και έχει φτάσει να συγκρίνεται εμφανισιακά με 19χρονες κοπέλες, αποκάλυψε τα μυστικά της.

Ο λόγος για την Νάταλι Γκάνγκον. Η γυναίκα που έχει καταπλήξει το κοινό της δημοφιλούς πλατφόρμας με τη νεανική της εικόνα αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι «ποτέ δεν είναι αργά» για να προσέξεις τον εαυτό σου.

Η «fit γιαγιά» του διαδικτύου δημοσιεύει συχνά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και περνάει το μήνυμα της. «Ποτέ δεν είναι αργά για να μπεις σε μια φόρμα. Η συνέπεια είναι το κλειδί», δήλωσε η ίδια στο Jam Press.
Κλείσιμο

«Νόμιζα ότι ήσουν 19», «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε την ίδια ηλικία», «Ποιο είναι το μυστικό σου;», είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα σχόλια που δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις της.

@lalie.quebec

Hot grandma is here to stay! hotgrandma genxgirls💜

♬ original sound - Tik Toker

Όπως εξήγησε η ίδια, έκανε τη «στροφή» της στην υγιεινή ζωή, μόλις έκλεισε τα 50 της χρόνια.

«Άρχισα να σηκώνω βάρη στο σπίτι, όταν έγινα 50. Αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα, θα είχα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Δουλεύω σκληρά για να διατηρήσω τη φόρμα μου και μου δίνει τόση ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως: «Όλοι γερνάμε, θέλω απλώς να έχω μία καλή ποιότητα ζωής».


Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, φροντίζει να μην παραλείπει την άσκηση. «Βγαίνω βόλτες με τον σκύλο μου και κάνω συχνά πεζοπορία», αναφέρει.

Όσο για τη διατροφή της, η Νάταλι εξηγεί πως δεν στερείται τίποτα... για 8 ώρες! Συγκεκριμένα, ακολουθεί ένα ιδιαίτερο διατροφικό σχήμα, αρκετά διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια.


Πρόκειται για τη διαλείπουσα νηστεία. Η 53χρονη, δηλαδή φροντίζει να καταναλώνει ό,τι θέλει από τις 12 το μεσημέρι εώς τις 8 το βράδυ. Τις υπόλοιπες 16 ώρες, δεν τρώει τίποτα. Παρά τον περιορισμό αυτό όμως, η ίδια τονίζει πως η διατροφή της είναι ισορροπημένη.

«Προσπαθώ να τρώω υγιεινά όσο περισσότερο μπορώ και να τρώω λιγότερα επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν λιμοκτονώ, παίρνω τουλάχιστον 2.000 θερμίδες κάθε μέρα και εξακολουθώ να τρώω και το αγαπημένο μου junk food, αλλά και την αγαπημένη μου λιχουδιά, που είναι το παγωτό», εξήγησε η Νάταλι.


Όσο για τα σχόλια που δέχεται από το κοινό, η ίδια παραδέχεται πως την κολακεύουν. «Όλοι λατρεύουν το χαμόγελό μου, την αυθεντικότητά μου και τις σέξι καμπύλες μου. Δεν νομίζω ότι είμαι τέλεια, αλλά έχω καλή ενέργεια και ένα σέξι κορμί», αναφέρει.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στους 22 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Η πρόγνωση μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα

Έναν 62χρονο άνδρα αναζητάει η αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν

Η άσεμνη φράση του Σοϊλέδη στο Survivor που εξόργισε την Ασημίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης