Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν είχε τη δύναμη να δει τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα

Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν είχε τη δύναμη να δει τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα

Η διάσημη ηθοποιός υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και απέκτησε μία ιδιαίτερη σχέση με την βασιλική οικογένεια - Ωστόσο, δήλωσε πως δεν ήθελε να δει τη συνέντευξη των Sussex στην Όπρα, καθώς φοβόταν μήπως την επηρεάσει στον ρόλο της

kristen_2
Η Κρίστεν Στιούαρτ, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην ταινία Spencer. Για την εμπειρία, που αποκόμισε από την ταινία, η Στιούαρτ μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair.

Στη συνέντευξη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη προσπάθεια, που κατέβαλε για να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε εκείνη την περίοδο στο Παλάτι.


Η ίδια διευκρίνισε, ότι δεν γνώριζε καν για τη μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ στην Καλιφόρνια, όμως εξήγησε πως θα ήθελε να μάθει περισσότερα: «Δεν είμαι καλύτερη από τους άλλους, φυσικά και θέλω να ξέρω».

Στη συνέχεια, αναφορικά με την πολύκροτη συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρι, η Κρίστεν Στιούαρτ δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να τη δω. Δεδομένου του ότι η ιστορία αυτή ήταν κάτι πολύ προσωπικό για εμένα εκείνη την περίοδο».

Κλείσιμο

Τέλος, η ηθοποιός εξέφρασε τη λύπη της, για το γεγονός, ότι η Νταϊάνα δεν είχε φίλες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο μικρός γιος της «πριγκίπισσας του λαού» είχε δηλώσει: «Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος, που κάθομαι εδώ και σου μιλάω με τη σύζυγό μου στο πλευρό μου, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ένιωθε η μητέρα μου, περνώντας την ίδια διαδικασία μόνη της τόσα χρόνια πριν»




Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Δεν είναι πιθανό το ενδεχόμενο ευρείας σύρραξης με τη Ρωσία

Συρμαλένιος συμφωνεί «εν μέρει» με Τσακαλώτο για τις ατυχείς επιλογές συμβούλων από τον Τσίπρα

Survivor: Οι τρεις Διάσημοι του τάκου και η… φωτιά στους «κόκκινους» που δεν έσβησε ούτε με τη βροχή – Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης