Ο τραγουδιστής Νικηφόρος αποκάλυψε γιατί οι γονείς του έχουν μηχανάκι της AGB

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος αποκάλυψε γιατί οι γονείς του έχουν μηχανάκι της AGB

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Nikoforos_tragoudistis
Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο τραγουδιστής με που ακούει στο όνομα Νικηφόρος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Οι γονείς μου έχουν μηχανάκι της AGB και όταν βγαίνω στο γυαλί είναι εκεί που είμαι εγώ. Αυτό είναι πρόσβαση στα μέσα», είπε μιλώντας με χιούμορ.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τις προσωπικές του σχέσεις: «Σε μια σχέση δίνομαι σε υπερβολικό βαθμό και αυτό μου κάνει κακό, αλλά δεν μπορώ να εγκλωβιστώ και να μην εκφράσω συναισθήματα. Το να πληγωθώ, όμως, μου κάνει καλό γιατί έτσι θα γράψω τα τραγούδια μου, θα κλάψω, θα πονέσω. Έχω γράψει τραγούδια για πρώην σχέσεις μου. Όπως το “Υποσχέσου” που είναι ερωτικό τραγούδι και το “Απόψε τελείωσες” που είναι εκδικητικό τραγούδι, παρά το ότι με αυτό τον άνθρωπο ήμουν ξανά μαζί».

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας, ο Νικηφόρος ανέφερε με ειλικρίνεια: «Για εμένα η οικογένεια είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με την έννοια της ασφάλειας. Αν δεν είμαι έτοιμος επαγγελματικά δεν θα το κάνω. Ελπίζω εκείνη τη στιγμή να είμαι τυχερός και να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπορώ να είμαι μαζί του», κατέληξε ο τραγουδιστής.


H αποκάλυψη του Νικηφόρου θα... συζητηθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης