«Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου», λέει ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος

«Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου», λέει ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος

«Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν και εγώ και η Χρύσα αλλά χωρίς να το ανακοινώσουμε ο ένας στον άλλον», είπε ο ηθοποιός

Xrysa_Krokida-_Giorgos_Parasxos
Για τον χωρισμό του αλλά και τον τρόπο που έγινε μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε από κοινού με την Χρύσα Κροκίδα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Μάλιστα η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε τον περασμένο Ιούλιομέσω κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν σε γνωστό περιοδικό.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και προτεραότητα και των δύο είναι η κόρη τους, Αμαλία. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς ήρθε ο χωρισμός τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Πάντα θα είναι η γυναίκα μου, έχουμε παιδί μαζί. Δεν γίνεται να την πω αλλιώς. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν και εγώ και η Χρύσα αλλά χωρίς να το ανακοινώσουμε ο ένας στον άλλον. Υπήρχε μες στο μυαλό μας. Ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ, σε άλλο σπίτι η σύζυγος μου είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο για τον άλλον».

Γιώργος Παράσχος: "Είμαστε πολύ πιο καλά με τη Χρύσα τώρα που μένουμε χωριστά"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης