H Μαίρη Συνατσάκη γράφει τις σκέψεις της στο Instagram

H Μαίρη Συνατσάκη γράφει τις σκέψεις της στο Instagram

H ιδιαίτερη και διαφορετική ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στα social media και εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς της

mary_synatsaki
 Η Μαίρη Συνατσάκη είχε προβληματισμούς τους οποίους εξέφρασε ανοιχτά στο Ιnstagram. Πιο συγκεκριμένα η ιδιαίτερη ανάρτησή της αφορούσε στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα social media.

«Σκέφτομαι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό τι γράφουμε, τι λέμε, πώς φτιάχνουμε την εικόνα μας εδώ και την σερβίρουμε ο ένας στον άλλο. Πόσο δέσμιοι αλγόριθμων και απόψεων είμαστε. Πόσο ταξιδεύουμε για την εμπειρία ή για την «καλή φωτογραφία». Πόσο γυμναζόμαστε για την υγεία ή το καλό το στορι. Πόσο βγαίνουμε για να δούμε ο ενας τον άλλον ή να δουν οι φολλουερς την πίστα. Τι λέμε; Τι αφήνουμε να φανεί. Τι ζούμε; Τι θέλουμε στα αλήθεια και τι νομίζουμε πώς έχουμε ανάγκη. Ποιοί είστε όλοι εσείς οι 600 κάτι χιλιάδες εδώ; Γιατί είστε εδώ; Θέλω να μιλήσω σε εσάς χωρίς αναδημοσιεύσεις. Μα δε γίνεται… Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια. Καληνύχτα άγνωστοι γνωστοί μου. ♥️», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης