Άγγελος Μπράτης: Θέλω να με αποκαλούν μόδιστρο και όχι σχεδιαστή μόδας

Άγγελος Μπράτης: Θέλω να με αποκαλούν μόδιστρο και όχι σχεδιαστή μόδας

«Η διαφορά είναι ότι εγώ φτιάχνω ρούχα, δεν τα σχεδιάζω. Εννοώ τα φτιάχνω με τα χέρια μου», λέει ο Άγγελος Μπράτης

Aggelos_Bratis
Ο Άγγελος Μπράτης είναι ένα από τους πιο καταξιωμένους μόδιστους και έγινε ακόμα πιο γνωστός και αναγνωρίσιμος μέσα από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Next Top Model.
Ο κριτής του ριάλιτι μόδας μίλησε στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας.

Στο παιχνίδι λες συνέχεια «δεν θα έκανες για τα ρούχα μου». Τι πρέπει να έχει δηλαδή μια γυναίκα για να φορέσει τα ρούχα σου;
«Όταν το λέω αυτό αναφέρομαι στην πασαρέλα. Δεν μιλάω για την πραγματική ζωή. Και στην πασαρέλα πρέπει για παράδειγμα να έχεις ένα συγκεκριμένο ύψος. Προσωπικά, μου αρέσουν οι ψηλόλιγνες φιγούρες».

Γιατί επιμένεις αντί για σχεδιαστή μόδας να σε χαρακτηρίζουν «μόδιστρο»;
«Η διαφορά είναι ότι εγώ φτιάχνω ρούχα, δεν τα σχεδιάζω. Εννοώ τα φτιάχνω με τα χέρια μου. Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά ραπτική, πατρόν. Τα ρούχα μου έχουν μια φυσική απλότητα, είναι τρισδιάστατα με την έννοια ότι τα φτιάχνω όλα πάνω σε κούκλες μανεκέν και είναι σαν μαλακά γλυπτά. Έχουν επίσης μια ελληνικότητα υπό την έννοια του πέπλου, το ύφασμα τυλίγει το σώμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης