Ένταση ανάμεσα σε παίκτριες του My Style Rocks: «Μην με κοιτάς εμένα έτσι»

Ένταση ανάμεσα σε παίκτριες του My Style Rocks: «Μην με κοιτάς εμένα έτσι»

Στο φετινό My Style Rocks βγήκαν από νωρίς... τα μαχαίρια 

55409ac9-1892018-60636-
Στο φετινό My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες βαθμολογούν η μία την άλλη για το κόνσεπτ και το στυλ της, κάτι που τις κάνει να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Μάλιστα, σήμερα είχαμε και τις πρώτες εντάσεις, μετά τη διαδικασία της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, η Κάτια Πλούμη βαθμολόγησε με τρία την Χριστίνα Παπαδέλλη, η οποία έσπευσε να της πει: “Μου έβαλες τρία, έπειδη σου έβαλα δύο”! Φυσικά, η πρώτη εξήγησε πως δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο και πως δεν της άρεσαν συγκεκριμένα πράγματα στην εμφάνιση της συμπάικτριας της, τα οποία και ανέφερε.



Η Χριστίνα φανερά ενοχλημένη, της ζήτησε να μην το συνεχίσει: “Λοιπόν το τελειώνω εδώ γιατί δεν συνενοούμαστε, εντάξει; Πάμε παρακάτω”! Αν και η συζήτηση τελείωσε εκεί, η Κάτια, λίγο αργότερα κι αφού έκρινε την Τάμτα, θέλησε να ξεκαθαρίσει την άποψη της για τα όσα είπε πιο πριν.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο το στυλ, άλλο οι συμπάθειες και άλλο τι μας κάθεται στο μάτι. Ότι θέλει θα κάνει ο καθένας. Κι εμένα πολλές φορές μου έχουν βάλει 2 όπως η Χριστίνα και δεν έχω πει τίποτα», ανέφερε κοιτώντας την Χριστίνα, η οποία σε έντονο ύφος, της απάντησε: «Καλά μη με κοιτάς έτσι!».


Δείτε τα βίντεο:
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης