Χριστίνα Λαμπίρη: "Είχα ανάγκη από νούμερα"!

Χριστίνα Λαμπίρη: "Είχα ανάγκη από νούμερα"!

«Η στροφή στην ενημέρωση έγινε γιατί είχα ανάγκη από νούμερα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη μην παραλείποντας να αναφερθεί και στις δύο «συγκατοίκους» της, την Ελεονώρα και την Τατιάνα...

Χριστίνα Λαμπίρη: "Είχα ανάγκη από νούμερα"!

«Η στροφή στην ενημέρωση έγινε γιατί είχα ανάγκη από νούμερα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη μην παραλείποντας να αναφερθεί και στις δύο «συγκατοίκους» της, την Ελεονώρα και την Τατιάνα.

«Όταν ένα προϊόν δεν πάει καλά, κοιτάζεις να το δυναμώσεις. Δοκιμάζουμε λοιπόν και την ενημέρωση.», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια φροντίζοντας να υπενθυμίσει πως είναι δημοσιογράφος παρά το γεγονός ότι ο κόσμος την γνώρισε μέσα από μία lifestyle εκπομπή.

Κλείσιμο

Όσο για την συνάντησή της με την Ελεονώρα και την Τατιάνα; «Φάγαμε ένα μεσημέρι όλοι μαζί και περάσαμε πολύ ωραία. Αυτό που είπαμε ήταν ότι αφού έχουμε πάνω κάτω ως εκπομπές την ίδια θεματολογία, όταν σκάσει ένα θέμα όλες μας κυνηγάμε τον πρωταγωνιστή. Σε όποια κάτσει ο πρωταγωνιστής. Τέλος. Είναι ξεκάθαρο. Όποιος προλάβει. Εγώ δεν νιώθω ένταση και κόντρα με την Τατιάνα και την Ελεονώρα. Όλα αυτά γράφονται, για να γεμίζουν σελίδες. Ωστόσο αν με ρωτάς φιλολογικά θα σου πω ότι δεν με ευχαριστεί να ζω εσωτερικό ανταγωνισμό.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης