Μάλφα- Σκιαδαρέσης: Ξανά μαζί στη σκηνή μετά από καιρό

Μάλφα- Σκιαδαρέσης: Ξανά μαζί στη σκηνή μετά από καιρό

Επέλεξαν την κωµωδία-γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη «Άγρια ∆ύση» και θα την παρουσιάσουν σε σκηνοθεσία της Μάλφα σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα

Malfa-Skiadaresis
Είναι από τα αγαπημένα και πιο ταλαντούχα ζευγάρια της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής. Η Μπέσυ Μάλφακαι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εκτός της αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλο, έχουν δεθεί από την αγάπη για την τέχνη της υποκριτικής.

Το ζευγάρι λοιπόν είναι έτοιμο μετά από αρκετό διάστημα να συμπράξει στην θεατρική σκηνή. Έπειτα από ώριμη σκέψη επέλεξαν την κωµωδία-γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη «Αγρια ∆ύση» και θα την παρουσιάσουν σε σκηνοθεσία της Μάλφα σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, στο πλάι τους θα δούμε την Πηνελόπη Πλάκα και τον Τάσο Κοντοράτο. Η ιστορία του έργου εκτυλίσσεται στα Σφακιά. Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της µάνας µε τα δίδυµα παιδιά της, ενώ ένας παλιός έρωτας της µάνας θα κάνει την εµφάνισή του φέρνοντας ανατροπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης