Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου

«Τι θα κάνει στη συνέχεια θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασίας της», λέει ο δικηγόρος της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου
Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου που το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο θέατρο «Χυτήριο» από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πετάει πετάει» γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του συναδέλφου της.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Happy Day», ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας, μίλησε για τη συνέχεια της υπόθεσης, αναφέροντας πως η κυρία Παυλίδου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μίντζιας, «η Άμεση Δράση μετέβη στο σημείο και ενώ αναζητούσε τον κύριο Παπαγιάνη, ο οποίος βρισκόταν μέσα, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ρωτούσαν πού είναι ο κύριος Παπαγιάννης και δεν υπήρξε απάντηση».

Μέχρι στιγμής, ο κ. Μίντζιας δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Μάνο Παπαγιάννη ή τον δικηγόρο του και ερωτηθείς για το μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει η Σοφία Παυλίδου, απάντησε: «αυτό θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασίας της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης