Ο Μάνος Παπαγιάννης παίρνει θέση: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό»

Ο Μάνος Παπαγιάννης παίρνει θέση: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό»

«Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της 

Ο Μάνος Παπαγιάννης παίρνει θέση: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό»
Ανατροπή με την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για το Μάνο Παπαγιάννη και το περιστατικό βίας στο θέατρο Χυτήριο. Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε σήμερα ζωντανά στο Πρω1νό για όλα όσα έχουν συμβεί στην επιχείρησή της.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο ηθοποιός φέρεται να πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, χωρίς να θέλει να βγει στον αέρα. Ο λόγος είναι πως τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε on air πως τη ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για την επικοινωνία του ηθοποιού, σημειώνοντας: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».
Κλείσιμο

«Γνωρίζω ότι δεσμεύτηκε παρουσία όλου του θιάσου να ζητήσει συγγνώμη», είπε λίγο αργότερα η Βάσια Παναγοπούλου on air.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης