Επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση ο Νίκος Μαστοράκης, αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες.
Ο παρουσιαστής, έδωσε τα χέρια με το Action24 και το θρυλικό «Αργά» θα βγει μετά από χρόνια και πάλι στον αέρα υπό την επίβλεψή του.
Παρουσιαστής θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μαστοράκη θα κρατήσει τα ηνία της θρυλικής εκπομπής.
Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της εκπομπής, στο «Μικρό Παλλάς», όπου οι ιθύνοντες του σταθμού, ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός τόνισαν μεταξύ άλλων πως στόχος της εκπομπής είναι να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό.
Κλείσιμο
Η πρεμιέρα της εκπομπής «Αργά» είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Οκτωβρίου και η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά μετά τα μεσάνυχτα. Τα Σαββατοκύριακα το τηλεοπτικό κοινό θα απολαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.