Λιάγκας - Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση λύθηκε

Λιάγκας - Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση λύθηκε

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή στο ραδιόφωνο αποφασισμένος να αποκαταστήσει μια αλήθεια, όπως είπε ο ίδιος

Λιάγκας - Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση λύθηκε
Έξαλλος ήταν στη χθεσινή του ραδιοφωνική εκπομπή στον «Real Fm» ο Γιώργος Λιάγκας. 

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή αποφασισμένος να αποκαταστήσει μια αλήθεια, όπως είπε ο ίδιος.

Κλείσιμο
Αιτία;  Ο χαρακτηρισμός που ο ίδιος είχε αποδώσει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια εκπομπή του τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι η Σταματίνα είναι πολύ έξυπνη, όμορφη, γράφει στο φακό και έχει ένα ακόμα καλό, το γεγονός ότι είναι «φθηνή λύση» γιατί τα κανάλια αυτές τις δύσκολες εποχές ψάχνουν να βρουν ανθρώπους που δε ζητούν πολλά χρήματα.

Κάποιοι, λοιπόν, δημοσιογράφοι -όπως είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής- απομόνωσαν τη φράση «φθηνή λύση» και ρώτησαν γι’ αυτό τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απάντησε: «Δεν αισθάνομαι φθηνή λύση και αυτό μου φτάνει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει όσο γενναιόδωρα νομίζει».

Θέλοντας, λοιπόν, να αποκαταστήσει την αλήθεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: Έχουν γραφτεί για μένα τόσα πολλά και στα περισσότερα απαξιώ να απαντήσω αλλά η αλητεία και κακή δημοσιογραφία έχουν όρια....

Κάποιοι δημοσιογράφοι απομόνωσαν τον χαρακτηρισμό "φτηνή λύση" και έκαναν θέμα. Διάβασα ότι εξαπέλυσα επίθεση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και ότι εκείνη μου απάντησε. Πρώτον θέλω να πω ότι με το Θέμη Σοφό με συνδέει στενή φιλία, άρα ακόμα και αν πίστευα οτιδήποτε αρνητικό δε θα το έλεγα γιατί σέβομαι τη φιλία μου με τον Θέμη...

Αυτό το σχόλιο έγινε τον Ιούλιο, το πήραν τώρα χαμπάρι, τη ρώτησαν και η κακομοίρα είπε ότι στεναχωρήθηκε. Σέβομαι τη φιλία μου με τον Θέμη Σοφό και αυτή είναι πάνω από επαγγελματικά και δουλειά, έστω και αν κάποιοι προσπάθησαν να μπουν ανάμεσα μας...».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης