Φαίη Σκορδά: Νιώθω ανασφάλεια για το μέλλον

Φαίη Σκορδά: Νιώθω ανασφάλεια για το μέλλον

Ο σύζυγός της και συνεργάτης της Γιώργος Λιάγκας, το μωράκι της, η οικονομική κρίση και η ανασφάλειά της για το μέλλον…

Φαίη Σκορδά: Νιώθω ανασφάλεια για το μέλλον
Ο σύζυγός της και συνεργάτης της Γιώργος Λιάγκας, το μωράκι της, η οικονομική κρίση και η ανασφάλειά της για το μέλλον… Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Πρωινού mou» η Φαίη Σκορδά φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Ηello», δίνοντας μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Νομίζω πως ο Γιώργος κατάφερε να με κάνει αρκετά πιο διαλλακτική σε πολλά, καθώς θεωρούμαι ένας άνθρωπος συγκεντρωτικός και απόλυτος, αλλά στη σχέση μου με το σύζυγό μου δεν είμαι. Ή για να σας το διατυπώσω καλύτερα, δεν είμαι πλέον απόλυτη. Με τον Γιώργο μπαίνω στη διαδικασία να κάνω και ''δεύτερες σκέψεις''», λέει η Φαίη αναφερόμενη στον σύζυγό της, ενώ αποκαλύπτει πως η τελευταία φορά που ένιωσε πλήρης και ευτυχισμένη, ήταν πριν από 10 λεπτά που είπε ''καληνύχτα'' στον Γιαννάκη της και τον φίλησε.

Την αφορά αλήθεια η οικονομική κρίση; «Όλους μας αφορά και η ζωή όλων μας έχει αλλάξει. Η οικονομική κρίση δεν επέφερε αλλαγές μόνο στην καθημερινότητά μας, αλλά κυρίως στην ψυχολογία μας. Νιώθω συχνά ανασφάλεια για το μέλλον, τους συγγενείς, τους φίλους και γενικότερα τους ανθρώπους που μαθαίνω ότι χάνουν τις δουλειές τους. Είναι πολύ στενόχωρη αυτή η αίσθηση.».

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης