«Με τη Δούκισσα κάθε πρωί... πετάμε πυροτεχνήματα»

«Με τη Δούκισσα κάθε πρωί... πετάμε πυροτεχνήματα»

Ο Χρήστος Χολίδης δεν δίστασε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού...

«Με τη Δούκισσα κάθε πρωί... πετάμε πυροτεχνήματα»
Στην κάμερα του «Πρωινού ΑΝΤ1» μίλησε ο Χρήστος Χολίδης και ο γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού.

«Όταν με τον τρόπο σου στηρίζεις τον άνθρωπό σου, σε στηρίζει και αυτός. Της λέω ότι είμαι εδώ για εκείνη και το βλέπει. Αν υπήρχαν ζήλιες και τέτοιου είδους πράγματα, δεν θα το άντεχα. Όπως μου φέρονται εμένα, θέλω να φέρομαι και εγώ», είπε ο τραγουδιστής για την καλή του και συνέχισε: «Όλη αυτή η καλοσύνη που βλέπετε, η θετική ενέργεια και όλο αυτό το καθαρό που έχει στο πρόσωπό της, είναι και στη ζωή της. Έχει όλο αυτό το γλυκό και το αγγελικό που εμένα μου αρέσει πολύ». 

Κλείσιμο
«Δε θα έλεγα ότι είναι Μπάρμπι. Είναι μια θεά με μυαλό», απάντησε ο Χρήστος σε όσους χαρακτηρίζουν έτσι την αγαπημένη του, ενώ σχετικά με την καθημερινότητά τους και αν υπάρχει πάθος, απάντησε με χιούμορ: «Ξυπνάμε το πρωί και πετάμε πυροτεχνήματα».

Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου και τη δημιουργία οικογένειας: «Απλά ξυπνάς μια μέρα και το κάνεις. Έτσι θα το κάνω εγώ -τουλάχιστον και έτσι νιώθω πως θα γίνει. Μια μέρα θα πω ότι θέλω παιδιά, θέλω οικογένεια. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, πάντως πρώτα θα το μάθει ο άνθρωπος που είμαι μαζί και μετά θα σας το πω», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης