Δούκισσα Νομικού: Είναι παλαιάς κοπής ο Χρήστος

Δούκισσα Νομικού: Είναι παλαιάς κοπής ο Χρήστος

Για τη νέα της εκπομπή στον Ant1, «Laugh Attack», και για τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη μίλησε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Είναι παλαιάς κοπής ο Χρήστος
Για τη νέα της εκπομπή στον Ant1, «Laugh Attack», και για τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο η Δούκισσα Νομικού.

«Οι εκπομπές αυτές έχουν αφήσει ιστορία και γι΄ αυτό έχει νόημα να τις ξαναθυμηθούμε. Με παρουσιαστές κορυφαίους!», είπε αρχικά η όμορφη Δούκισσα και στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγή που έχει παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα στον εαυτό της.  «Τελευταία μπαίνω στην κουζίνα και αρχίζω και μαθαίνω. Είπα να γίνω λίγο νοικοκυρά τελευταία. Θέλω να μαγειρεύω επειδή μου αρέσει να φροντίζω μερικούς ανθρώπους… Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό έχω ωριμάσει λίγο απότομα. Νιώθω ότι είμαι πιο καλά με τον εαυτό μου».

Κλείσιμο
Από την κουβέντα δεν έλειψε φυσικά και ο Χρήστο Χολίδης. «Έχω το πρότυπο του μπαμπά. Δεν τον γνώρισα στο Just. Τον ήξερα. Είναι παλαιάς κοπής ο Χρήστος» ανέφερε η Δούκισσα, ενώ για το πώς την κέρδισε είπε: «Εμένα θα με εντυπωσιάσει ο άλλος με τη συμπεριφορά του. Επέμενε. Και νομίζω ότι η επιμονή και η υπομονή είναι το μεγαλύτερο προσόν σε έναν άντρα. Και το να είναι ντόμπρος. Εγώ δεν είμαι κορίτσι που του αρέσουν τα βιαστικά… Θέλω το χρόνο μου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης