Δούκισσα Νομικού: Ο Χρήστος διαθέτει μπόλικη μαγκιά!

Δούκισσα Νομικού: Ο Χρήστος διαθέτει μπόλικη μαγκιά!

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης να είναι ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz, παρόλα αυτά η σχέση τους είναι από τις πιο πολυσυζητημένες...

Δούκισσα Νομικού: Ο Χρήστος διαθέτει μπόλικη μαγκιά!
Μπορεί η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης να είναι ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz, παρόλα αυτά η σχέση τους είναι από τις πιο πολυσυζητημένες. Έχοντας πια παραδεχθεί και η παρουσιάστρια - μοντέλο και ο τραγουδιστής τον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλο, το ζευγάρι δεν κρύβεται και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πως «αυτό που με κερδίζει στον Χρήστο είναι ο χαρακτήρας του και η ειλικρίνειά του. Με τον καιρό τον μαθαίνω καλύτερα και με μαθαίνει κι εκείνος. Χαίρομαι που είναι δίπλα μου, όχι μόνο στα ωραία και τα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Εκεί είναι η αληθινή μαγκιά και ο Χρήστος διαθέτει μπόλικη».

«Ο Χρήστος θα γίνει πολύ καλός πατέρας», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η όμορφη Δούκισσα και σε ερώτηση αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου, απάντησε:  «Είμαι παραδοσιακή σε αυτό το κομμάτι. Είμαι υπέρ του γάμου και θα ήθελα να γίνουν όλα με τη σειρά τους».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης