«Η Μενεγάκη θα μπορούσε να γίνει μια σπουδαία κωμικός»

«Η Μενεγάκη θα μπορούσε να γίνει μια σπουδαία κωμικός»

Σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλά για την κρίση στο χώρο των ηθοποιών.

«Η Μενεγάκη θα μπορούσε να γίνει μια σπουδαία κωμικός»
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλά για την κρίση στο χώρο των ηθοποιών.
 
«Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Συμμερίζομαι την αγωνία του σιναφιού μας ότι η δουλειά μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και τον εργοδότη, δηλαδή τα κανάλια. Και ούτε καταλαβαίνω την επίθεση στα τούρκικα σήριαλ. Για να κάνω και τον δικηγόρο του τούρκικου διαβόλου, όλα τους τα σήριαλ είναι πανάκριβες παραγωγές και πολύ καλογυρισμένες. Μακάρι να ισιώσει η κατάσταση και να ξαναβγούμε στα κανάλια οι Έλληνες ηθοποιοί και οι Έλληνες δημιουργοί. Γιατί στα είκοσι χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, πόσα από τα χιλιάδες σήριαλ που γίνονται θυμάσαι; Από τα σαράντα σήριαλ που γίνονταν κάθε χρόνο, άντε τα δύο να θυμάσαι. Δεν βγάζαμε σαράντα αριστουργήματα».

Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων, o σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός μιλά και για την Ελένη Μενεγάκη και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στο «Πάτερ Ημών». Ήταν εκείνος που την «έβγαλε» στην τηλεόραση ως ηθοποιό;

«Όχι, μια πρόταση κάναμε στον Ant1 εγώ και ο Θοδωρής Πετρόπουλος, δέχτηκε το κανάλι και ήταν εξαιρετική. Και τώρα είναι εξαιρετική ως παρουσιάστρια. Για την Ελένη έχω μόνο καλά λόγια να πω. Της έχω μια βαθιά εκτίμηση και ειλικρινά πιστεύω ότι έχει αυτό το ιδιαίτερο χάρισμα που σου δίνεται από κάπου ψηλά, του να είναι σταρ, αλλά έχει και το ταλέντο να γίνει μια σπουδαία κωμικός αν το θελήσει. Και αν το τολμήσει, να πάρει εμένα τηλέφωνο να γράψω το έργο. Της το ζητάω σαν χάρη».
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης