Σίσσυ Χρηστίδου για το βίντεο στο οποίο τραγούδησε κομμάτι του Θοδωρή Μαραντίνη: Δεν υπονοώ τίποτα

Σίσσυ Χρηστίδου για το βίντεο στο οποίο τραγούδησε κομμάτι του Θοδωρή Μαραντίνη: Δεν υπονοώ τίποτα

Το καταλαβαίνω από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη έχω χωρίσει πέντε χρόνια, σχολίασε για την προσοχή που τράβηξε

sissi
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το βίντεο που ανέβασε στο οποίο τραγουδούσε ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά, για την εκπομπή της και το τηλεοπτικό της μέλλον, σχολίασε: «Η σεζόν τελειώνει, δεν τελειώνει όμως το συμβόλαιό μου. Έτσι κι αλλιώς εμείς εμείς είχαμε και για την επόμενη χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κάνω ακριβώς αυτό που θέλω, ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν. Επαγγελματικά δεν μου λείπει τίποτα. Δεν είμαι γενικά πολύ υπέρ των αλλαγών. Το πάνελ θα παραμείνει το ίδιο, δεν νομίζω να υπάρξουν βασικές αλλάγες, είμαστε πολύ ωραία ομάδα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1katui3n3eh)
Κλείσιμο

Για τους δύο γιους της, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Πολύ καλά τα πάω. Οι γυναίκες ξέρεις σήμερα έχουν πολλούς ρόλους και τα καταφέρνουν μια χαρά και δεν μασάνε πουθενά και είναι πάρα πολύ ουσιαστικό αυτό και το έχουμε κατακτήσει αυτό με τα χρόνια».

«Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου. Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Σχετικά με το βίντεο που ανέβασε, στο οποίο τραγουδούσε ένα κομμάτι των Locomondo με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Τι το ήθελα; Στο σπίτι μας ακούμε πάρα πολύ Onirama, ακούμε πάρα πολύ Θοδωρή Μαραντίνη. Το τραγούδι βέβαια αυτό δεν είναι του Μαραντίνη, είναι των Locomondo. Γενικότερα, αντιμετωπίζω αυτό το θέμα, δηλαδή θα πω κάτι στην εκπομπή, θα το πιάσουν σαν υπονοούμενο. Τώρα το καταλαβαίνω, έπρεπε να το σκεφτώ. Απλά το τραγούδι αυτό, το "Καλοκαίρι", δεν είναι καταχωρημένο στο Instagram ως τραγούδι των Locomondo μόνο του, όπως το ακούω εγώ στο Spotify, υπήρχε μόνο με τη συμμετοχή του Θοδωρή Μαραντίνη και δεν θεώρησα ότι θα γίνει θέμα. Έγινε παρόλα αυτά».

Και πρόσθεσε: «Το καταλαβαίνω από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη έχω χωρίσει πέντε χρόνια, είναι καταγεγραμμένο στον κόσμο το αντιλαμβάνομαι… Αλλά πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά ρε παιδιά. Έχουν συμβεί πάρα πολλά στη ζωή μου από τότε. Να το πω για να τελειώνουμε, δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί... Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει».

Δείτε το βίντεο που τραγουδάει το «Καλοκαίρι»
Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη


Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης