Γιάννα Τερζή: Η συγκίνηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο, είπε

Γιάννα Τερζή: Η συγκίνηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο, είπε

Δεν πίστευα ότι θα ζήσω, ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό, εξήγησε η τραγουδίστρια

gianna-terzi
Η Γιάννα Τερζή μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στην περιπέτειά της, αλλά και στον τρόπο που την αντιμετώπισε.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Η αποκατάσταση της επέμβασης ήταν πολύ δύσκολη και με έβαλε σε μια συνθήκη που δεν πίστευα ότι θα ζήσω. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο, αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μη σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0xiy4zp3rwh)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε τα νέα από τους γιατρούς. «Είχα κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη και νόμιζα ότι είχα θέμα στη μέση. Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε, αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες κι απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδερφός μου. Ήθελα να τους προστατεύσω από όλο αυτό», εξήγησε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το δυσκολότερο κομμάτι για εκείνη, ήταν η αποκατάσταση.

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή», ανέφερε, ενώ ξέσπασε σε δάκρυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0xj0vtvzhy9)

Τέλος, πρόσθεσε: «Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Οι πόνοι, ότι δεν αισθάνομαι το σώμα μου από τη μέση και κάτω. Όλο αυτό ήταν το βασανιστικό. Είσαι σε ένα κρεβάτι και χρειάζεσαι άνθρωπο να σε πάει στην τουαλέτα, να σε κάνει μπάνιο. Πρέπει να κοιτάς τα πόδια σου για να στέλνεις μήνυμα επί τόπου, να πάρουν εντολή. Τα πόδια μου δεν είχαν αισθητικότητα. Μετά από τρία χρόνια, ό,τι δουλειά ήταν να κάνουν τα νεύρα μου, το έκαναν».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι - Αφορά τους 15 αθωωθέντες

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης