Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Η τραγουδίστρια διέψευσε ότι είχε συνεννοηθεί με τον μάνατζερ να της κατεβάσει το ρούχο στην τηλεόραση

lioliou__1_
Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε δημόσια στον Hλία Ψινάκη για όσα είπε ο μάνατζερ στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, για το περιστατικό όπου ο ίδιος είχε κατεβάσει το ρούχο της για να φανεί το στήθος της στο X-Factor.

Ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο σόου ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή και με αφορμή το γεγονός ότι δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη για όσα έχει δηλώσει εναντίον του στο παρελθόν για το #metoo και τη συμπεριφορά του στην Κατερίνα Λιόλιου, ο μάνατζερ έφερε ξανά στην επιφάνεια το περιστατικό, λέγοντας πως για την κίνησή του τότε, είχε συνεννοηθεί πρώτα μαζί με την τραγουδίστρια.

Όπως ξεκαθάρισε όμως η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ τους, για να προχωρήσει σε μία τόσο απρεπή κίνηση και επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».
Κλείσιμο
lioliou
Το περιστατικό στο X-Factor
Τον Μάιο του 2022, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του Χ-Factor και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, ο Ηλίας Ψινάκης κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μη φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων, τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckciyl7mb5nl)

Τι είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη για το περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου
Η απρεπής κίνηση που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης στην τραγουδίστρια, είχε σχολιαστεί πολύ στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μαίρη Συνατσάκη, είχε επίσης τοποθετηθεί για το θέμα, γράφοντας τότε στο Instagram: «Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992».

Tι προηγήθηκε στο επεισόδιο του J2US
Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, τα σχόλια του μάνατζερ για τη σύντροφό του coach, Μαίρη Συνατσάκη, δεν ήταν και τα καλύτερα. Όπως φάνηκε, ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν συμπαθεί την instagrammer, αλλά το εξέφρασε και δημόσια, εξηγώντας τους λόγους.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.

«Άρα, ούτε και εμένα» αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0v4popn684x)

Αφού τελείωσε η κριτική του Ηλία Ψινάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δεν θέλησε να μείνει σιωπηλή όπως ο Ίαν Στρατής και εκνευρισμένη απάντησε στα όσα είχε πει νωρίτερα ο guest κριτής: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0v6k1g51m7t)

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε στη συνέχεια από τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο #metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Ηλίας Ψινάκης τότε, μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου, όπου ο μάνατζερ είχε δείξει το μπούστο της, και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κυρία Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ηλίας Ψινάκης.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν στο στούντιο της εκπομπής του Alpha και εξήγησε πιο αναλυτικά τους λόγους που δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε το σκηνικό όπου είχε δείξει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου στο X-Factor και δήλωσε: 

«Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κυρίος Στρατής δεν ενοχλήθηκε με αυτό που είπα, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας” και είναι πολύ κύριος».
Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Άρχισε να με λέει βιαστή
«Όλα αυτά που είχε πει η κυρία Συνατσάκη τότε θεωρείτε πως ήταν άδικα προς το πρόσωπο σας;» ρώτησε μία ρεπόρτερ με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει: «Όχι, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπο μου, εμένα δεν με νοιάζει. Άρχισε όμως με τα metoo, ως ο σταυροφόρος των metoo, να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να κράζουν και να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία για μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της. Γιατί μάλλον δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου όπως έπρεπε για να τον βάλει στη θέση του».


Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Marc για το ΘΕΜΑ: Περνάει τον πήχη του 33% η ΝΔ, στο Κέντρο η μάχη για τους αναποφάσιστους

Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή έξω από κλαμπ όπου δολοφονήθηκε ο 23χρονος

Μπόνους 15% στους υπαλλήλους του Δημοσίου - Στο υπουργικό αύριο η ρύθμιση, τι θα περιλαμβάνει




sinatsaki
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης