MasterChef: Η Βιβή αποχώρησε συγκινημένη - Φεύγω πλήρης, είπε

MasterChef: Η Βιβή αποχώρησε συγκινημένη - Φεύγω πλήρης, είπε

Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να φτάσω μέχρι τη 10αδα, 7αδα κι αυτό ήταν νίκη για μένα, τόνισε

masterchef9303
Η τελική 11άδα στο MasterChef 2024 «έκλεισε» με τον Χρήστο Μοίρα, που τα κατάφερε με το πιάτο του. Η Βιβή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το επεισόδιο της Τρίτης 16 Απριλίου και με δάκρυα στα μάτια, είπε ότι αισθάνεται π0λήρης και πως θα της λείψουν οι φίλοι που έκανε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lpbr4mwza1)

Όταν τη ρώτησαν οι κριτές, τι ευχαριστήθηκε περισσότερο κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, η Βιβή απάντησε: «Πιο πολύ ευχαριστήθηκα τις δοκιμασίες αποχώρησης γιατί για μένα ήταν Masterclass»


Μεταξύ άλλων, η πρώην πλέον παίκτρια του MasterChef μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι: «Στεναχωριέμαι περισσότερο για την απόδοσή μου, παρ' όλα αυτά είμαι πλήρης. Έχω συγκινηθεί γιατί περάσαμε τόσο καιρό τόσες δοκιμασίες. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Θα μου λείψει λίγο η κουζίνα, αλλά τα έζησα. Πρέπει να παλεύουμε εγώ σήμερα τα παράτησα θα παρακαλέσω τα παιδιά, αν βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση να μην τα παρατήσουν. Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να φτάσω μέχρι τη 10αδα, 7αδα κι αυτό ήταν νίκη για μένα».


Ειδήσεις σήμερα:

Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών - Οι Παριζιάνοι 4-1 την Μπαρτσελόνα, οι Γερμανοί 4-2 την Ατλέτικο - Δείτε γκολ

Το δίλημμα του Τζέιμς μετά το ναυάγιο του πατέρα του και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι, είπε ο Κασσελάκης και αποκάλυψε τι... προφήτευσε γι' αυτόν ο Άγιος Τσαλίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης