Μάγισσα: Δίχασε το τέλος της σειράς - Τα σχόλια στο Twitter

Μάγισσα: Δίχασε το τέλος της σειράς - Τα σχόλια στο Twitter

Οι ερμηνείες που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό και το τέλος που σε μερικούς φάνηκε «γραμμένο στο πόδι»

magissa-ant1
Η «Μάγισσα» έριξε αυλαία το βράδυ της Δεύτερας 15 Απριλίου με το φινάλε στις ζωές των ηρώων να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media.

Το βασανιστικό τέλος της Θεοφανώς είναι από τις εξελίξεις που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό και σχολιάστηκε αρκετά στο Twitter.

Στην υπόθεση του τελευταίου επεισοδίου, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες έγιναν σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίστηκε όταν η Δαμιανή του ομολόγησε ότι εκείνη ήταν υπεύθυνη για το φόνο του μωρού.Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος πλήρωσαν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Ο πρώτος έπεσε νεκρός στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον πρωτότοκο γιο του από το βόλι του μικρού του, ενώ μια από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της σειράς ήταν ο θρήνος του Σπήλιου για τον Θράσο. Αποκορύφωμα, η κραυγή - έκκλησή του προς τον γιο του που ξεψυχούσε: «Σήκω, σήκω. Σε περιμένει η μάνα σου». Ο Τάσος Νούσιας αποθεώθηκε γι' αυτή του την ερμηνεία. 


Ο Αντρέι αφιερώνεται στον σκοπό που τον έφερε στη Μάνη, και η τελευταία σκηνή δείχνει τους ήρωες να δίνουν όρκο για την Επανάσταση, τρία χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα στον Πύργο των Λασκαραίων και από το βράδυ που η Θεοφανώ άφηνε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά του. Ο γιος της τρέχει από την αγκαλιά της θείας του της Ρηνιώς, στον πατέρα του Μάρκο και τον θείο του Αντρέι- εκείνος του δίνει τις βέρες που φόρεσαν για λίγο εκείνος και η Θεοφανώ, λέγοντάς του να τις μοιραστεί με εκείνη που θα περάσει τη ζωή του. Το πλήθος απομακρύνεται, ο μικρός μένει πίσω και μέσα από όλους μια φιγούρα ντυμένη στα κόκκινα κοιτάζει προς το παιδί. Είναι η Θεοφανώ που χαμογελά στο γιο της. Τα μάτια του παιδιού παίρνουν εκείνο το πράσινο χρώμα που δείχνει ότι το χάρισμα της μάνας του το έχει κληρονομήσει. 

Η σειρά είχε χάπι έντ για δύο ζευγάρια, τη Σκεύω και τον Μισέλ -που φεύγουν στη Γαλλία με τη βοήθεια της Γερακίνας- αλλά και τον Τζανή και τη Μεταξία. Το κοινό διχάστηκε και σ΄αυτό, αφού οι περισσότεροι θα προτιμούσαν οι σεναριογράφοι να είχαν σώσει, με κάποιο τρόπο, τη Θεοφανώ και να την έβλεπαν με τον Αντρέι...
Η Μάγισσα – Το επικό τέλος – Δευτέρα στις 21:00

Από τη μία πλευρά, οι ερμηνείες των ηθοποιών απέσπασαν θετικά σχόλια, αλλά το σενάριο δεν άρεσε σε όλους. «Καλή χρυσή η σειρά, αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να γράφτηκε στο πόδι» έγραψε τηλεθεατής στο Twitter. Όσο για τις ερμηνείες που συγκίνησαν περισσότερο το κοινό, ήταν αυτές του Τάσου Νούσια και του Αναστάση Ροϊλού.



Δείτε μερικά από τα σχόλια



Κλείσιμο















Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτική πίεση στο Ισραήλ να μην χτυπήσει το Ιράν - Η σύγκριση των δύο στρατών, τα drone και τα πυρηνικά

Tα 5 πρόσωπα που θα προτείνει ο Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο - Οι παλιοί, το lifestyle και οι «35» του ΣΥΡΙΖΑ

45χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης