Η έκπληξη του «DEAL», οι περικοπές των σόου και τα σενάρια για Μαγγίρα

Η έκπληξη του «DEAL», οι περικοπές των σόου και τα σενάρια για Μαγγίρα

Ραντεβού, μυστικές συναντήσεις, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και καθυστερήσεις σε αποφάσεις συνθέτουν το τηλεοπτικό παζλ

deal-tv
Κανένας τηλεοπτικός συντάκτης δεν μπορεί να φανταστεί σε ποιον έγινε πρόταση να παρουσιάσει το «Deal». Ονόματα πάνε κι έρχονται, ηθοποιοί και παρουσιαστές δοκιμάζονται προκειμένου να διαδεχτούν τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά υπάρχει κάποιος, που είναι όντως η πλέον πρωτότυπη ιδέα. Σχεδόν επιστημονική φαντασία. Στην πραγματικότητα πάντως δεν έχει βρεθεί κάποιος που ικανοποιεί τα στελέχη. Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται.

Δεν έγινε ακόμη ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ. Θα γίνει, όπως θα γίνει και με την Μαρία Μπακοδήμου προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας ή να γίνει ένας έντιμος και σωστός αποχαιρετισμός. Μέχρι τότε ας ελπίσουμε ότι στον ΣΚΑΪ θα έχουν αποφασίσει και ποιες εκπομπές θέλουν.
fay-skorda
Υπάρχουν αλλαγές για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όταν οριστικοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του. Και αφορούν πρόσωπα. Όταν έρθει η ώρα.

Νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται στο Star. Βολιδοσκοπούνται σεναριογράφοι με μεγάλη εμπειρία στις οικογενειακές κωμωδίες.

Η Ελενα Χριστοπούλου δέχτηκε πρόσφατα μία ακόμη πρόταση για συμμετοχή σε πρόγραμμα στο prime time. Μαθαίνω πως δεν συμφώνησε…
elena-hristopoulou
Δεν φαίνεται να επιστρέφουν τα μεγάλα σόου με τη έναρξη της επόμενης σεζόν. Τα μηνύματα για την οικονομία είναι μάλλον ανησυχητικά και πέφτει μεγάλο ψαλίδισμα στις παραγωγές των καναλιών. Οικονομικά, σεμνά και ταπεινά.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η παραγωγή του ΑΝΤ1 δια χειρός Καραγιάννη με το «Grand Hotel». Ο Δημήτρης Αποστόλου υπογράφει, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι πολλά υποσχόμενο.

Κλείσιμο
Αν κατάλαβα καλά η Αννίτα Πάνια βγήκε να δηλώσει σχετικά με την συνέντευξη Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη ότι το βίντεο που κυκλοφορεί και τον θέλει να αερίζεται είναι προϊόν μοντάζ. Φτάσαμε στο σημείο, στην ελληνική τηλεόραση να ασχολούμαστε με αυτά.
Μάλιστα. Και επειδή ο Νίκος Καρβέλας επιμένει αντισυστημικά και επαναστατικά θα δώσει και μία ακόμη συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0dssi7eax3t)

Ένα σενάριο θέλει την Μπέττυ Μαγγίρα να επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα εάν και εφόσον δεν συνεχιστεί η ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Απλά ένα σενάριο. Σε ό,τι αφορά το σύνολο της εκπομπής θα έχει σημαντικές αλλαγές.

Γενικά πάντως υπάρχει ένας προβληματισμός στα κανάλια σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Κάτι τα λιγοστά εμπορικά έσοδα, κάτι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και η στροφή του κοινού στις πλατφόρμες, προβληματίζουν και οδηγούν σε αλλαγές που αφορούν εκπομπές.

Λογικά, όταν για κάποιο λόγο ένας συνεργάτης αποχωρεί από μία εκπομπή, το ποιος θα τον διαδεχτεί το αποφασίζει ο σταθμός και ο επικεφαλής της εκπομπής. Φαντάζομαι όχι ο συνεργάτης.

Ο Νίκος Συρίγος είναι δημοσιογράφος με εκτόπισμα, ήθος και φυσικά δεν χρειάζεται καν να απαντήσει... Ούτε καν, αγαπητέ μου. Προχωράμε και προσπερνάμε. Με το βλέμμα ψηλά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0em35qyp15d)

Η Ελένη Βουλγαράκη «ανθίζει». Και είναι πολύ θετικό να βλέπεις ένα νέο κορίτσι να κατακτά χώρο.
elena-voulgaraki
Κουίζ και καληνύχτα: ποια παρουσιάστρια «μετακομίζει» Σαββατοκύριακο;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης