Χριστίνα Λαμπίρη: Αγκομαχούσα όταν ερχόταν ένα βαρύ θέμα στο πλατό

Χριστίνα Λαμπίρη: Αγκομαχούσα όταν ερχόταν ένα βαρύ θέμα στο πλατό

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα, τόνισε σε μια αναδρομή που έκανε στα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας

labiri322
Απόσπασμα από συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, μέσα από το «Happy Day».

Ως καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου, η Χριστίνα Λαμπίρη θυμήθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όταν έπρεπε να διαχειριστεί κοινωνικά θέματα στις εκπομπές της, αναφέροντας πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε.

Δείτε το απόσπασμα
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d061gy76r1ap)

Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, τώρα θα βάλεις κοινωνικό.

Μα δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δε μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν λοιπόν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες, γιατί, γιατί να το δεις σε μένα; Να το δεις σε κάποιον που το πιστεύει».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε πως: «Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά».



Ειδήσεις σήμερα:

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone με ταχύτητα 400 χλμ./ώρα

Βίντεο: Άγρια επίθεση στον Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας - Μητσοτάκης κατά πάντων από το βήμα της Βουλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης