Για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου και τόνισε ότι συμβουλεύεται τακτικά την σύζυγό του και ηθοποιό. κυρίως σε θέματα μόδας.
«Μου αρέσει να αγοράζω ρούχα αλλά όχι να ξημεροβραδιάζομαι. Τις περισσότερες φορές έχω κάνει τυχαία κάποια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να δω κάτι στην βιτρίνα μπαίνω στο μαγαζί τα δοκιμάζω και τα παίρνω. Συνήθως πάω με τη γυναίκα μου και αγοράζω πράγματα» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvde72qznw7t)
«Εκείνη μου λέει ότι πρέπει να την συμβουλεύομαι για κάποια πράγματα. Την ακούω γιατί με έχει σώσει πολλές φορές και επίσης έχει πολύ ωραίο γούστο» συνέχισε, στην ίδια συνέντευξη.
«Μου έχει τύχει να ετοιμαστώ και καθώς φεύγω με βλέπει και μου λέει “Συγγνώμη έτσι θα πας; Αυτό με αυτό δεν πηγαίνει. Θα γίνεις ρεζίλι”» είπε τέλος, ο Χρήστος Λούλης για την Έμιλυ Κολιανδρή.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.