Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς»

«Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο, έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία» συμπλήρωσε η ηθοποιός

dimitra-papadima
Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον έρωτα, αλλά και το θέατρο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και τους... οργασμούς.

«Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν εχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία».

Αναφορικά για τους έρωτες που έφυγαν από τη ζωή της, η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να τους τιμάει. «Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά, όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα, θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα τη σχέση μου με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crm795l569kx)

Όσο για το θέατρο και τους ηθοποιούς που βλέπουμε ξανά και ξανά, ενώ θα έπρεπε να είχαν πάρει τις θέσεις τους νέα παιδιά, δήλωσε: «Από αυτά τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια -το λέω και μου έρχεται να κλάψω- δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να έχουν αυτές τις κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους; Οι οποίοι είναι όλοι από οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι λοιπόν. Με πονά πάρα πολύ αυτό».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο J2US, δήλωσε πως δεν θα δεχόταν ποτέ πρόταση, γιατί έχει κάνει πολλά αρνητικά σχόλια για το σόου. «Δεν θα μου έλεγαν ποτέ να συμμετάσχω, γιατί το έχω καραβρίσει. Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Επειδή στο παρελθόν, χρειαζόμουν να δουλέψω κι ήμουν στην τηλεόραση, δεν με έπαιρναν στο θέατρο. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά στριμωγμένα, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης