My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Όλγα: Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις

My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Όλγα: Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις

«Εγώ αυτή τη στιγμή δεν ανοίγω μια κουβέντα, δεν σε ρωτάω κάτι, δεν περιμένω να μου απαντήσεις» είπε σε αυστηρό τόνο η κριτής

my-style-rocks__23_
Μία έντονη διαφωνία είχαν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Όλγα Κοτλιδά.

Με αφορμή τη σημερινή εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο πλατό του διαγωνισμού μόδας, η κριτής σχολίασε πως τα περισσότερα λουκ που έχει φέρει μέχρι στιγμής είναι φωτογραφικά και όχι «προτάσεις για τις τηλεθεάτριες».

«Νομίζω ότι γυρίσαμε πάλι στην παλιά Όλγα, που ναι μεν σκέφτεσαι πάρα πολύ τα λουκ και δημιουργείς ωραίες εικόνες, ίσως όμως πιο φωτογραφικές και όχι τόσο, στιλιστικά σωστές», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Φοράς πάρα πολλά κομμάτια, τα οποία, εάν τα ξεχωρίσεις και τα μπλέξεις σε πιο καθημερινές εικόνες, θα είναι πιο ωραία στιλιστικά».

«Δεν θέλω να το κάνω πάντα αυτό. Σήμεραας πούμε, δεν το έκανα. Δεν αρνούμαι ότι δεν το κάνω ποτέ ή δεν μπορώ να το κάνω, αλλά σίγουρα τα θέλω και τα πιο φωτογραφικά λουκ. Γιατί όχι;», της απάντησε η Όλγα από τη μεριά της, με την Ηλιάνα να της απαντά: «Να τα κάνεις τα πιο φωτογραφικά σου λουκ και να τα βγάζεις φωτογραφίες, όχι να τα φέρνεις εδώ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkp2icivp3d)

Η παίκτρια επέμεινε λέγοντάς της πως θέλει να εμφανίζεται έτσι στο πλατό, εκνευρίζοντας το μοντέλο, που της είπε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην κουβέντα.

«Ωραία, μπράβο. Επειδή δεν συνεννοούμαστε και εγώ αυτή τη στιγμή δεν ανοίγω μια κουβέντα, δεν σε ρωτάω κάτι, δεν περιμένω να μου απαντήσεις και δεν θέλω να μου απαντήσεις. Θα ήθελα, αν μπορείς, να με καταλάβεις. Εδώ είναι ένας διαγωνισμός που προτείνουμε κάποια λουκ στις γυναίκες που μας βλέπουν. Αν εσύ αυτές τις ωραίες ιδές που έχεις και τα πρωτότυπα κομμάτια μπορείς, όπως έχεις κάνει σε μερικά επεισόδια, να τα φέρεις σε κάποια λουκ που είναι ωραία για την καθημερινότητα, αυτό είναι το καλύτερο δυνατό που χρειαζόμαστε», ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Διδυμότειχο: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε το κόμμα και τον πρωθυπουργό που θέλουμε να κυβερνήσει

Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του

Ντόναλντ Τραμπ: Ο εξ απορρήτων δικηγόρος του τον «πρόδωσε» στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης