Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Απλά θέλω να έχω δουλειά"

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Απλά θέλω να έχω δουλειά"

Ο ερωτοχτυπημένος Δημήτρης Ουγγαρέζος που διατηρεί εδώ και λίγο καιρό σχέση με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Otherview», Κρυσταλλία, βρέθηκε στα εγκαίνια του εστιατορίου του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Λιάγκα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Απλά θέλω να έχω δουλειά"

Ο ερωτοχτυπημένος Δημήτρης Ουγγαρέζος που διατηρεί εδώ και λίγο καιρό σχέση με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Otherview», Κρυσταλλία, βρέθηκε στα εγκαίνια του εστιατορίου του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες για το τηλεοπτικό του μέλλον όσον αφορά το Πρωινό Mou στο Mega. 

«Περιμένω τις ανακοινώσεις του καναλιού» απάντησε ο 31χρονος παρουσιαστής, προσθέτοντας πως δεν έχει ακόμα υπογράψει με το κανάλι για την επόμενη σεζόν, αλλά «υπάρχει αμοιβαία πρόθεση συνεργασίας». O παρουσιαστής επίσης σχολίασε πως δεν τον απασχολεί αν θα μειωθεί ο μισθός του καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να έχει δουλειά. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για την ώρα, προέχει να μαζέψω εμπειρίες και πείρα στη δουλειά. Οποιονδήποτε νέο άνθρωπο ρωτήσετε αυτή την περίοδο, θα σας πει απλά ότι θέλει να δουλεύει, να έχει δουλειά».
 

 

Κλείσιμο

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης