Θανάσης Αλευράς: Μάλμε σε ευχαριστώ για την εμπειρία, κανείς δεν μπορεί να τη λερώσει

Θανάσης Αλευράς: Μάλμε σε ευχαριστώ για την εμπειρία, κανείς δεν μπορεί να τη λερώσει

Το μήνυμα όλο νόημα του ηθοποιού μετά τα επικριτικά σχόλια που εισέπραξε, για την παρουσίαση της Eurovision

alevras_euroviwsion
Με μια ανάρτηση όλο νόημα, ο Θανάσης Αλευράς δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Ο ηθοποιός, που μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα αποδοκιμάστηκαν από μεγάλη μερίδα τηλεθεατών για την παρουσίαση του διαγωνισμού, δημοσίευσε στο Instagram ένα έκθεμα με ένα μεγάλο κεφάλι που κοιτάζει προς τον ουρανό και είναι συντριβάνι, το οποίο βρίσκεται σε συνοικεία του Μάλμε.

Στη λεζάντα ο Θανάσης Αλευράς, έγραψε: «Μάλμε. Σε ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να το λερώσει», αναφερόμενος πιθανότατα, τόσο στα αρνητικά σχόλια που έλαβε, όσο και για τα απρόοπτα που προέκυψαν ως μαζική διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Η ανάρτηση του Θανάση Αλευρά



Κάποια από τα λάθη τψν σχολιαστών ήταν, το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, «το νησί Σαν Μαρίνο» και η θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα.

Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι «σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους» με ένα story στο Instagram. Αναλυτικότερα, αναδημοσίευσε την ανάρτηση μιας συνεργάτιδάς του, που έγραφε: «Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».
kalouta7
Κλείσιμο


«Διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι στις πανελλήνιες»
Με δηλώσεις του κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε στα σχόλια που έκαναν λόγο για προχειρότητα από μεριάς του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του.


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18bqt03girt)

Αρχικά, ο Ζερόμ Καλούτα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη» ότι: «Ζήσαμε απίστευτα πράγματα είναι όνειρο. Για του χρόνου δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, μόνο κάποιες καταθέσεις».

Ερωτηθείς για τα όσα αρνητικά σχολιάστηκαν, τόσο για εκείνον, όσο και για τον Θανάση Αλευρά, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι' αυτό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Ζερόμ Καλούτα τρόλαρε τον εαυτό του για ένα από τα λάθη που έκανε στην παρουσίαση του διαγωνισμού. Με χιούμορ, είπε: «Σας έχω ένα νέο το σαν Μαρίνο τελικά δεν είναι νησί».

Στην πορεία, τόνισε: «Εμείς δεν θέλουμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν την οργάνωση. Έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που είχαν ανέβει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη».

Για το ότι μιλούσαν όσο τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε κατά λάθος. Είχα αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό».

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του Κώστα Τσουρού, ότι είναι προσβλητική η προχειρότητα που επέδειξαν. Ο Ζερόμ Καλούτα χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα βίντεο μετά το χάος από το τζιπ που μπήκε με 100 χλμ. στην Κεφαλληνίας - Πολίτες ακινητοποίησαν τον οδηγό

Γιατί ο καρκίνος ονομάζεται καρκίνος; Οι Αρχαίοι Έλληνες ίσως είχαν την απάντηση

Η Λόπεζ δεν ήθελε ούτε να την κοιτάζουμε, λέει η αεροσυνοδός που την «άδειασε» - Αγενής και η Άνιστον


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης