Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα έκανα παιδί εκτός γάμου!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα έκανα παιδί εκτός γάμου!

Λίγο πριν το “Πρωινό mou” ρίξει αυλαία ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα έκανα παιδί εκτός γάμου!
Λίγο πριν το “Πρωινό mou” ρίξει αυλαία ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε στο περιοδικό “People” για την φιλία του με τους παρουσιαστές του πρωινού του Mega, αλλά και το ενδεχόμενο να έκανε παιδί εκτός γάμου.

«Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, σε μια συνάντηση με τον Πέτρο Μπούτο, είχαμε φοβερή χημεία. Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, πως αισθανόμουν πολύ άβολα, γιατί πέρσι έλεγα συνέχεια ότι «γουστάρω πολύ τη Σκορδά» και «τι γκομενάρα είναι αυτή» και αναρωτιόμουν τι θα λέει ο άνθρωπος από μέσα του. Μέρα με τη μέρα αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Έχουμε άψογη επικοινωνία», είπε ο Δημήτρης αναφερομένος στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται πως θα έκανε παιδί εκτός γάμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω πολύ στο θεσμό του γάμου και στον Θεό. Ωστόσο, αν προκύψει πρώτα ένα παιδί και ύστερα ο γάμος, δεν θα είχα πρόβλημα. Θα παντρευόμουν, όμως, με θρησκευτικό γάμο σίγουρα κάποια στιγμή.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης