Στέργιος Νένες: «Και στη σχολή και στις δουλειές ήμουν ο Νικόλας από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"»

Στέργιος Νένες: «Και στη σχολή και στις δουλειές ήμουν ο Νικόλας από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"»

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του από τα χρόνια που εργάστηκε σε δημοφιλή τηλεοπτικά ριάλιτι  - Δείτε βίντεο

stergios_nenes
Ο Στέργιος Νένες έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο του μπάρμπαν, Νικόλα, στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων, είπε:

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” έγινε από το 1998 έως το 2000 και μέχρι και σήμερα παίζει στις επαναλήψεις. Δεν μπορώ να το παίρνω άσχημα. Γενικώς οι άνθρωποι που θα συναντήσω στον δρόμο έχουν καλή διάθεση. Στη δουλειά μπορεί να μην είναι καλό και καθόλου γιατί τυποποιείσαι. Δεν μπορείς να το αποβάλεις. Έχω λάβει σχόλια στο θέατρο ότι δεν είμαι ίδιος με τον ρόλο μου στην τηλεόραση. Όταν έκανα τη σειρά ήμουν ακόμα στη σχολή. Τα πρώτα χρόνια μετά ήταν λίγο περίεργο και για εμένα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq24hqd1wdy1)

Στη συνέχεια, ο Στέργιος Νένες σημείωσε πως: «Είχαμε περάσει πολύ ωραία αλλά στην αρχή με απασχόλησε. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό. Ήταν ασταμάτητος ο πυροβολισμός από την εικόνα. Και στη σχολή και στις δουλειές ήμουν ο “Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Αλλά με βοήθησε να κάνω δουλειές και απομακρύνθηκα μετά».

Ο ίδιος είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι «Bar» ως δημοσιογράφος. Στη συνέχεια εργάστηκε στον πρώτο κύκλο της «Φάρμας», σε τρεις σεζόν του «MasterChef», στο «Asia Express» και το «Globetrotters» ως μέλος της παραγωγής και και δημιουργός κάποιων σεζόν.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq23s0atoc55)

Στο ερώτημα για το αν «σπρώχνουν» τους παίκτες για να βγάλουν συναισθήματα στο ριάλιτι, απάντησε: «Το πρόγραμμα υπάρχει επειδή μπαίνουν κάποιοι να ζήσουν κάτω από μία συνθήκη. Η συνθήκη αυτή σε βάζει κάτω από ένα καθεστώς πίεσης, είτε είναι η πείνα, είτε να ταξιδεύεις με 1 ευρώ. Αυτό που συμβαίνει με αυτούς που συμμετέχουν, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί τώρα είναι πιο υποψιασμένοι οι παίκτες, είναι ότι όσο και αν την έχουν συζητήσει τη συνθήκη, όσο και να τους την περιγράψουμε, όταν τη ζεις είναι αλλιώς. Τρως το σοκ σου».  

Τέλος, για το εάν υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη, σχολίασε:  «Υπάρχουν και δύσκολα και άγρια περιστατικά. Υπάρχουν και άκρα. Σε ό,τι αφορά εμένα και τα προγράμματα που συμμετείχα δείχναμε μόνο ό,τι συνέβαινε και χωρίς καθοδήγηση. Αυτό που έμπαινε σε αξιολόγηση ήταν το “αυτό πόσο σκληρό είναι;”».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση MRB: Ανοίγει λίγο η «ψαλίδα» ανάμεσα σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Καρανίκας - Γεωργιάδης: «Παρεξηγημένος υπουργός ο Άδωνις» - «Πρωτοπόρος ο Νίκος» για τη φαρμακευτική κάνναβη

Netflix: Τέλος στους... τζαμπατζήδες χρήστες, «στοπ» στους δανεικούς κωδικούς


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης