Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα - «Καινούριο σπίτι, καινούρια ζωή, καινούρια όλα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα - «Καινούριο σπίτι, καινούρια ζωή, καινούρια όλα»

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε σε story στο Instagram 

dimitra-alexandraki
Μια νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της.

Η Instagrammer ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της, όταν ξαφνικά κυκλοφόρησε η είδηση ότι τελικά, χώρισαν! Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά, να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να μη θέλει να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ανακοίνωσε πως είναι πλέον έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ξεκινώντας από το σπίτι της.

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει: «Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούριο σπιτάκι, καινούρια ζωή, καινούρια όλα».

Δήμητρα Αλεξανδράκη (1)

Σε επόμενο βίντεο που δημοσίευσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά σε κλάματα, λόγω της συγκίνησής της, όπως λέει για τα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, από την ψυχή μου. Σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», αναφέρει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη (2)


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης