Χριστίνα Λαμπίρη: Το κούρασα το μεσημεριανό!

Χριστίνα Λαμπίρη: Το κούρασα το μεσημεριανό!

Έχει συμβόλαιο με το Star μέχρι τον Ιούνιο του 2013… παρόλα αυτά η Χρσιτίνα Λαμπίρη λέει: «Δεν ξέρω σε ποιες συνθήκες...

Χριστίνα Λαμπίρη: Το κούρασα το μεσημεριανό!
Έχει συμβόλαιο με το Star μέχρι τον Ιούνιο του 2013… παρόλα αυτά η Χρσιτίνα Λαμπίρη λέει: «Δεν ξέρω σε ποιες συνθήκες θα είναι πια η συνεργασία. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ξέρω μόνο πως μέχρι τις 8 Ιουλίου θα είμαστε στον αέρα. Φαντάζομαι πως μέχρι τότε θα τα έχουμε βάλει σε μια σειρά»! Εννιά χρόνια, κάθε μεσημέρι, παρουσιάζει το “Super Star”. Έχει κουραστεί; Θέλει αλλαγές; Έχει ανασφάλειες, αγωνίες, αντιρρήσεις; Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλα στο περιοδικό “Dpwn Town”.

Σε ερώτηση για το αν την κούρασε το μεσημεριανό, δήλωσε: «Χα! Eρώτηση παγίδα; Νομίζω ότι εγώ το κούρασα, αυτό μια χαρά είναι. Το ’χω ρίξει σε μεγάλη ταλαιπωρία. Ως δουλειά όχι, δεν με κούρασε, όμως ως περιεχόμενο θέλω κάτι που να με ιντριγκάρει περισσότερο.»

Η μεγαλύτερη αγωνία της; «Να μη μείνω χωρίς δουλειά, όχι το να μη βγω στην τηλεόραση. Έχω ζήσει απλήρωτη –γιατί έτσι ήταν τα πράγματα και όχι γιατί το δεχόμουν– και είχα πάρει δάνειο να κάνω Πάσχα, που το ξεχρέωσα ούτε κι εγώ ξέρω πόσα πολλά χρόνια αργότερα. Τρέμω στην ιδέα πως θα μείνω χωρίς δουλειά.»
Κλείσιμο

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη ρωτήθηκε για το ποιοι είναι σταρ, σημείωσε: «Η διάρκεια σε καθορίζει. Ό,τι λέει η Ρούλα Κορομηλά, για παράδειγμα, επί 20 χρόνια, αναπαράγεται. Ότι κάνει μας ενδιαφέρει, όπου και να βρίσκεται την κυνηγάμε. Είναι σταρ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης