Δανάη Μιχαλάκη: «Έβαζα ειδικό στικ για να κλαίω στις "Άγριες Μέλισσες"»

Δανάη Μιχαλάκη: «Έβαζα ειδικό στικ για να κλαίω στις "Άγριες Μέλισσες"»

Η ηθοποιός μίλησε για το «κόλπο» που έκανε για να κλαίει στις σκηνές, αλλά και στην περίοδο που εργαζόταν ως πωλήτρια 

mixalaki
H Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν ως πωλήτρια, αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στο κόλπο που τη βοηθούσε να «κλάψει» στις σκηνές που γυρνούσε στις Άγριες Μέλισσες.

«Άργησα να βάλω στη ζωή μου το tear's stick. Είναι σαν κραγιόν, το οποίο είτε το βάζεις σε μια μπατονέτα και το ακουμπάς στο ματάκι, είτε το ακουμπάς απευθείας. Δεν κάνει καλό να το βάζουμε συνέχεια. Μυρίζει σαν ευκάλυπτος και το βάζεις, σου καίει το μάτι και κοκκινίζει. Και τσουπ... αρχίζεις και κλαις», εξήγησε.

«Δεν το κάνω συνέχεια, αλλά είναι και φορές που οι συνθήκες είναι πιεστικές στο γύρισμα, τρέχεις, δεν έχεις χρόνο να ζητήσεις δυο λεπτά… Οπότε φερ' το εδώ και να 'μαι», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn9s9jhwi2td)

Όπως είπε στη συνέχεια, μπορεί καμιά φορά οι σκηνές που γυρνούσε στις «Άγριες Μέλισσες» να ήταν στενάχωρες, όμως στα γυρίσματα, το κλίμα μεταξύ των ηθοποιών έφερνε γέλιο.

«Αφού δεν είχα κατάθλιψη κάποια στιγμή, ήταν θαύμα. Ναι. Μέσα σε όλο αυτό, γελάγαμε πάρα πολύ. Δηλαδή και σε πολύ βαριά σκηνή, που υπήρχαν κλάματα, γελάγαμε. Αλλιώς δεν γίνεται», είπε.

Όσο για την περίοδο που εργαζόταν ως πωλήτρια, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Είχα πάει να δω το La-La-Land και τότε δούλευα ως πωλήτρια. Ήμουν στη φάση που ήθελα να φύγω, έψαχνα να βρω δουλειά όπως στην ταινί,α που μια ηθοποιός που περνούσε από κάστινγκ έκανε την σκηνή και την έπιαναν τα κλάματα και την σταματούσαν για να πάνε τους καφέδες, έχω ζήσει κάτι παρόμοιο».

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn9s59fgqgh5)

«Είπα θα παραιτηθώ, θα το κάνω. Φρόντισα να μη μείνω χωρίς χρήματα και το κυνήγησα. Είμαι πολύ της οργάνωσης και πάω με πρόγραμμα», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης