Ανατρεπτικά ντουέτα και εντυπωσιακές εμφανίσεις

Ανατρεπτικά ντουέτα και εντυπωσιακές εμφανίσεις

Συνεργασίες - έκπληξη, live εμφανίσεις και επώνυμοι που θα απονείμουν βραβεία…

Ανατρεπτικά ντουέτα και εντυπωσιακές εμφανίσεις
Λίγες μόνο ώρες απέμειναν από την όγδοη απονομή των MAD Video Music Awards, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Τae Κwon Do στο Φάληρο, και οι πρόβες των καλλιτεχνών συνεχίζονται πυρετωδώς! Ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ πλήθος καλλιτεχνών θα διασκεδάσει το κοινό!  

Στη σκηνή, μεταξύ άλλων, θα ανέβουν οι Δέσποινα Βανδή, Πάνος Κιάμος, Κώστας Μαρτάκης, Νίνο, Τάμτα, Νίκος Οικονομόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Vegas, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Onirama, Κατερίνα Στικούδη, Shaya, Playmen και Stavento, αλλά και ξένοι guests όπως οι Ciprian Robu, JESSICA 6, Mohombi και T-Pain.

Τα ανατρεπτικά ντουέτα θα αποκαλυφθούν on stage, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα δούμε τους Stavento μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και τη Νάντια Μπουλέ με τον Δήμο Αναστασιάδη!

 
Στο διαγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ένας και μοναδικός Sakis είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Έλενα Παπαρίζου διεκδικούν τέσσερα βραβεία. Η Δέσποινα Βανδή και η Ελένη Φουρέιρα επίσης είναι υποψήφιες σε τρεις κατηγορίες.

Κλείσιμο
Περισσότερα… από αύριο, που θα ξέρουμε και τα αποτελέσματα! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης