Εύη Δρούτσα: «Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα»

Εύη Δρούτσα: «Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα»

«Δεν είναι τα παιδιά, όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία», σχολίασε η στιχουργός 

Evi_Droutsa_12569
Με δηλώσεις - καταπέλτη η Εύη Δρούτσα, μίλησε για το ρεύμα της τραπ μουσικής και σχολίασε τη νέα εποχή. Η στιχουργός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα του Me Too.

Η στιχουργός στις δηλώσεις της τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Η ραπ μουσική μου άρεσε και έχω κάνει τραγούδια που είχαν μέσα και ραπ στοιχεία. Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα! Διότι τα νέα παιδιά ακούν ανθρώπους να μιλάνε για πιστόλια, ακούνε ανθρώπους να μιλάνε για ξύλο. Η μουσική πρέπει να έχει και μια ευγένεια μέσα της. Εγώ όταν γράφω έναν στίχο σκέφτομαι, τον άνθρωπο που θα κάτσει να το ακούσει τι μπορεί να περνάει».

«Νομίζω ότι η εποχή μας έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Ακούν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά που όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Νιώθαμε Πάσχα, νιώθαμε Χριστούγεννα, νιώθαμε Απόκριες. Τώρα δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία», πρόσθεσε η Εύη Δρούτσα μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, η ίδια έκανε και μία αναφορά στο κίνημα του Me Too με αφορμή τις δηλώσεις της, για την τραπ μουσική: «Ακόμα και το metoo το ακούνε και το έχουν παρομοιάσει με πιστόλια! Δηλαδή κάτσε, πες στον κόσμο και στο κοινό που σε ακούει τι είναι ακριβώς το metoo και που πρέπει να ζητάνε βοήθεια».

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl51j4m2mgox)

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης